Наші майбутні студенти наразі навчаються у Природничій школі учнівської молоді

22 жовтня 2018, 23:13
          22 жовтня в доцент нашої кафедри Мельник Вікторія Вікторівна взяла участь в урочистому відкритті Природничої школи учнівської молоді, яке відбулось у Національному еколого-натуралістичному центрі (НЕНЦ) учнівської молоді. Для навчання у цій школі за природничим напрямом (секції біології та хімії) з’їхались учні з різних областей України – Вінницької, Волинської, Донецької, Дніпропетровської та інших. Прослухавши розповідь про переваги навчання на факультеті тваринництва та водних біоресурсів із 64-х учнів 25 зацікавились пропозицією вивчати технологію виробництва і переробки продукції тваринництва в НУБіП України, зокрема виробництва яєць і м’яса птиці та кролів, свинини, вовни, козиного молока тощо.
 
Для довідки. Природнича школа учнівської молоді є однією з форм організації позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму у вигляді очно-заочної форми навчання. Проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Навчання триває два роки. До Природничої школи на перший рік навчання зараховуються учні, які навчаються в 9-10 класах загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладах. За підсумками навчання у школі під час екзаменаційної сесії (по завершенні другого року навчання) проводиться конкурс-захист науково-дослідницьких робіт слухачів відповідно до вимог Малої академії наук України.

Переможці конкурсу-захисту у складі команди Природничої школи отримують право брати участь у III (фінальному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України в межах наукових відділень хімії та біології, екології та аграрних наук. Головою секції «Ветеринарія та зоотехнія» на ІІІ етапі даного конкурсу є доцент Мельник В.В. 

Мельник Вікторія Вікторівна,

доцент кафедри технологій у птахівництві,

свинарстві та вівчарстві

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook