ННІ післядипломної освіти: підсумки діяльності у 2017 році та завдання колективу

19 січня 2018 року
НУБіП України

 

 
Рік, що минув, завершився для  ННІ післядипломної освіти, як і Університету в цілому з хорошими показниками.
Вдалося наростити контингент студентів до 550 осіб, причому 92% з них навчаютьсчя на контрактній основі.  Підвищення кваліфікації в інституті пройшли 5131 особа проти 4571 у 2016 році.
Завдячуючи ректорату, проведено ремонт у всіх службових кабінетах та навчальних аудиторіях. Закуплено 18 комп'ютерів для потреб інституту та 15 для навчальної лабораторії економічного факультету. Встановлено теплопункт у десятому навчальному корпусі. Придбано для ветиринарного факультету апарат УЗД, фармацевтичний холодильник, навчальне обладнання для  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ремонтні матеріали для гуртожитку №9 тощо. Всього витрачено 1,7 млн. грн. для зміцнення матеріально-технічної бази Університету.
 
 
На університетський рахунок від діяльності інституту надійшло понад сім мільйонів гривень, що складає 1,2  грн. на кожну бюджетну.
Дирекція постійно працює над зміцненням кадрового потенціалу, як наслідок – захищено дві  докторські дисертації: Грищенко Ірина Миколаївна із державного управління, Безкровний Микола Федорович – економічний напрям.
Маємо три призових місця на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.
Перше місце здобув Логвинюк Сергій за найкраще виконану випускну роботу із спеціальності «Менеджмент» за програмою «Управління інноваційною діяльністю».
Два других місця – за підсумком конкурсу наукових робіт.
Відкрито Стартап школу, що дасть змогу талановитим студентам реалізувати свої винаходи тощо.
Створено міжкафедральну лабораторію з підвищення кваліфікації, до якої закуплено обладнання за рахунок благодійних коштів.
Відкрито аспірантуру з публічного управління та адміністрування, до якої вступили п′ять аспірантів.
Добросовісно і об′єктивно відносимося до доручення Національного агенства державної служби України щодо  прийняття іспитів у держслужбовців з української мови.
 
 
 
Разом з тим  не менш важливі завдання слід вирішувати дирекції, НПП інституту у 2018 році.
А саме:
       домогтися виконання ліцензійного обсягу з підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів, фахівців АПК,  педагогічних і науково-педагогічних працівників аграрних ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, зосередившись в основному на комерційних проектах;
       наростити  контингент студентів на програмах здобуття другої вищої  освіти, магістерських та бакалаврських ступенях підготовки до 600 осіб;
       акредитувати магістерську програму  «Управління інноваційною діяльністю» зі спеціальності 073 «Менеджмент»;
       за рахунок систематичної роботи всіх членів колективу наростити  поступлення коштів до спецфонду Університету до 7,7 млн.грн., що складатиме 1,3 на кожну бюджетну;
       оновити форми і методи профорієнтаційної роботи;
       активізувати публікації наукових статей НПП кафедр у провідних журналах, що входять до міжнародних науково-метричних баз данних Scopus  та WebofScience;
       розвивати засновану у 2017 році аспірантську школу з публічного управління  та адмінісртування;
       пожвавити міжнародну діяльність  шляхом налагодження зв′язків із закордонними вузами;
       реструктуризувати кафедру аграрного консалтингу і туризму у зв′язку  з провадженням в інституті освітньої діяльності зі спеціальності «Туризм».
 
  
 
Про все це йшлося на зборах трудового колективу ННІ післядипломної освіти.
У своїх виступах заступники директора Микицей Т.Д. і Пабат В.О., завідувачі кафедр Витвицька О.Д. та Кальна-Дубінюк Т.П., інші виступаючі об′єктивно зосередились на наболілих проблемах, акцентуючи увагу на шляхах їх вирішення.
 
 
 
 
 
Виконання запланованних заходів дасть змогу нашому інституту разом  з іншими ННІ та факультетами Університету здійснювати намічені «Голосіївською ініціативою 2020» заходи на подальше утвердження нашого університету серед когорти провідних вузів України.
 

 

Директор ННІ ПО
Марія Кулаєць
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook