Бакалавр Ніна Веприк: магістерська спеціальність «Науки про освіту» дасть мені можливість отримати педагогічну освіту і викладати спеціальні дисципліни

2 липня 2017 року

     У кожного нашого майбутнього абітурієнта своя неповторна історія, своя дорога до університету. Знайомтесь, ця усміхнена красуня – Ніна Веприк. Вона вже має диплом бакалавра з харчових технологій, але замислилась про навчання в магістратурі за спеціальністю «Науки про освіту». Схоже, обираючи навчальний заклад та спеціальність, Ніна керується не лише емоціями, а й шукає логічні аргументи для свідомого вибору.

 – З чого почалось знайомство з університетом? Як обирала місце подальшого навчання?

     – Про НУБіП більш детально я дізналась минулого року, коли мій молодший брат обирав навчальний заклад для вступу. Цей університет з понад віковою історією був одним з фаворитів. Коли ми вперше завітали на його територію, мене дуже вразила мальовнича місцевість студентського містечка. Вже тоді з’явилась ідея вступу до магістратури саме сюди. Та остаточно переконалась у своєму виборі після того, як відвідала день відкритих дверей НУБіП, де мала можливість просто і безпосередньо поспілкуватися зі студентами, поважними доцентами, професорами і отримати відповіді на свої питання.

     Я дізналась, що спеціальність «Науки про освіту» («Педагогіка вищої школи») справді особлива, тому що магістранти, які навчаються за цією програмою, за півтора роки можуть отримати педагогічну освіту і згодом викладати спеціальні дисципліни. Ще шанс зростати як професіонал в своїй галузі з одного боку, і як педагог – з іншого. Цікаве поєднання.

     Також, мене приємно здивувало і зацікавило дозвілля студентів – велика кількість різноманітних гуртків та секцій. Думаю, кожен зможе знайти собі заняття до душі. НУБіП усього за один день подарував мені багато приємних вражень і позитивних емоцій і я буду рада навчатися тут.


Розмовляли Оксана Васюк, Вікторія Кручек

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook