Відкрита лекція на тему: «Технологія ферментованих ковбасних виробів»
Відкрита лекція на тему: «Технологія ферментованих ковбасних виробів»
18 жовтня 2024 року
24 жовтня 2024 р. на 1 парі для бакалаврів 4 курсу та 2 курсу с.т. навчання (спеціальність 181 Харчові технології) відбудеться відкрита лекція на тему «Технологія ферментованих ковбасних виробів»
Лектор: к.т.н., доц.Штонда Оксана Анатоліївна,
https://us04web.zoom.us/j/4042253116?pwd=l5GbUHJZVZIyCRL2VZB0cklIrkz10Y.1&omn=77634087176
Код доступу: 8QgZ00
Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК