Ph.D. Анонс гостьового проєкту «UGF»

25 квітня 2024 року
 Шановна наукова спільнота! 
  Ми раді оголосити про продовження інформативних онлайн-лекцій та вебінарів у рамках проєкту «UGF». Цей захід призначений для тих, хто бажає розширити свої знання та обмінятися досвідом у різних сферах.
  Вебінари проєкту «UGF» завжди доступні у записі трансляції, що дозволяє слухачам переглядати матеріали у зручний час. Проєкт «UGF» охоплює широкий спектр галузей знань: мистецтво та гуманітарні/соціальні науки, бізнес та право, природничі науки та математику, інформаційні та комунікаційні технології (ІКТ), інженерію та комп’ютерні науки тощо. На вебінарах обговорюється широкий спектр тем, від ІТ та інженерії до економіки та підприємництва. Учасники також можуть безкоштовно отримати Сертифікати про участь. Ці заходи є чудовою нагодою поглибити свої знання та зв'язатися з експертами у різних галузях.
 
Розклад подій:
1. Онлайн-лекція професора університету Дрекселя (Філадельфія, США), засновника та директора Інституту наноматеріалів Е. Дж. Дрекселя, доктора технічних наук Yury Gogotsi – «Discovery of New Nanomaterials – Tiny Flakes that Define the Future of Technology».
   Д-р Юрій Гогоці є заслуженим професором університету та професором матеріалознавства та інженерії ім. Чарльза Т. і Рут М. Бах в Університеті Дрекселя у Філадельфії, США. Він є одним із найбільш цитованих дослідників у світі серед усіх дисциплін, якого було визнано високоцитованим дослідником у галузі хімії та матеріалознавства, а також лауреатом цитувань у галузі фізики від Clarivate Analytics. Був обраний членом Європейської академії наук, Всесвітньої академії кераміки, Королівського хімічного товариства, Американської асоціації сприяння розвитку науки та інших професійних товариств. Має почесні докторські ступені українських та французьких університетів.
Дата та час – 29 квітня 2024 о 19:00
Лінк на реєстрацію – http://surl.li/rfhus 
 
2. В останні роки глибокі мережі продемонстрували свої потужні можливості, часто перевершуючи експертів-людей, багато з них було розгорнуто в реальних програмах, створюючи велику цінність для бізнесу. Через їхній великий вплив на людей і наше суспільство багато хто стурбований потенційними ризиками. Саме на цю тему і буде вебінар від Dr. Adams Wai-Kin Kong – «Risk and Safety Concerns in Deep Networks».
  Доктор Адамс Вай-Кін Конг зараз є доцентом Технологічного університету Наньян, Сінгапур, і директором програми магістра наук зі штучного інтелекту. Його дослідницькі роботи були опубліковані на головних конференціях і журналах зі штучного інтелекту. Він входить до списку 2% найкращих науковців Стенфордського університету. Його аспіранти отримали нагороди за найкращу студентську роботу на П’ятій міжнародній конференції IEEE з біометрії. Його останні дослідницькі інтереси включають розпізнавання образів, глибоке навчання та їх застосування в системах живлення, охороні здоров’я та біометрії.
Дата та час – 6 травня 2024 о 20:00
Лінк на реєстрацію – http://surl.li/sxoow
 
3. Ця лекція на тему «Strategic Optionality: Pathways Through Disruptive Uncertainty» від Dr Surja Datta присвячена тому, як компанії виживають і процвітають у середовищах VUCA (нестабільних, невизначених, складних, неоднозначних). Традиційне стратегічне мислення погано працює в ситуаціях VUCA, тому необхідно прийняти новий спосіб розробки стратегії.
  Доктор Сурджа Датта є старшим викладачем і керівником модуля глобальної стратегії та інновацій бізнес-школи Oxford Brookes.
  Сурджа Датта отримав докторський ступінь у Брістольській школі бізнесу Університету Західної Англії. Доктор Сурджа Датта – науковець і письменник. Він опублікував велику кількість книг, розділів і журнальних статей у міжнародно визнаних рецензованих журналах. Також він – помічник редактора Міжнародного журналу управління технологіями та сталого розвитку, плідний оратор, його виступи охоплюють низку тем, від менеджменту до філософії.
Дата та час – 16 травня 2024 о 19:00
Лінк на реєстрацію – http://surl.li/sxovn
 
4. Доповідь від Prof. Dmitri Kireev на тему «Chromatin biophysics» проливає світло на те, як структура та динаміка хроматину впливають на регуляцію генів і функції клітин. Учасники отримають уявлення про новітні методи, які використовуються для вивчення хроматину, від мікроскопії з високою роздільною здатністю до обчислювального моделювання, а також дізнаються про їхні наслідки для розуміння клітинної біології та ролі дисфункції хроматину в захворюваннях.
  Широкий досвід професора Кірєєва стосується обчислювальної біофізики, відкриття ліків і наук про життя з особливим акцентом на автоматизованому проектуванні ліків. Він отримав свій досвід у розробці комп’ютерних ліків, працюючи в Sanofi, всесвітньо відомій фармацевтичній компанії, де професор Кірєєв останнім часом працював керівником відділу розробки ліків у Монпельє (Франція). Крім того, в UNC професор Кірєєв винайшов протипухлинний препарат MRX-2843, який почав клінічні випробування в 2018 році. Його дослідницька програма також включає обчислювальну біофізику та розробку нових підходів до CADD, і загалом було отримано понад 100 патентів і публікацій.
Дата та час – 23 травня 2024 о 19:00
Лінк на реєстрацію – http://surl.li/sxpap
 
5. Завершить цикл лекцій у травні Jonathan Cisco з доповіддю «The U.S. Approach to Conquering Academic Writing». У цій лекції буде розглянуто найкращі практики академічного письма в Сполучених Штатах, зокрема структурування малих і великих письмових проєктів, окреслення рівнів, риторичні прийоми та демістифікацію огляду літератури.
  Джонатан Сіско – доктор філософії, директор з освіти в Coursetune, старший науковий співробітник Академії вищої освіти та засновник The Grad Academy, академічної консультаційної групи для професорів і аспірантів
  Дослідження Джонатана зосереджені на практиках грамотності у вищій освіті, включаючи демістифікацію складних концепцій у різних дисциплінах. Його роботи були опубліковані в Higher Education Research and Development, Journal of Further and Higher Education, Literacy and Instruction і Teaching and Learning Inquiry.
Дата та час – 29 травня 2024 о 19:00
Лінк на реєстрацію – http://surl.li/sxpgh
 
Реєстрація на участь безкоштовна. Не пропустіть свій шанс!
 
  Слід нагадати, щоб прослухати лекції, учасникам необхідно:
  1. Зареєструватись на платформі UGF на лекцію у особистому кабінеті в UGF за актуальними посиланнями.
  2. У визначену дату та час зайти у особистий кабінет UGF і натиснути на сторінці лекції «Link to zoom session».
  3. Учасники зможуть слухати лекцію англійською або в українському синхронному перекладі. Під час лекції необхідно натиснути «Interpretation» та обрати мову.
  4. Учасники зможуть поставити запитання лектору в чаті під час лекції (англійською мовою). Після виступу, він обере найцікавіші питання та відповість на них.
  5. Якщо учасники не зможуть відвідати лекцію у форматі “live” у встановлений час, вони зможуть прослухати її в записі, обравши у своєму кабінеті UGF на сторінці цієї лекції «Recorded video».
   При виникненні питань чи труднощів підключення до лекційних курсів, працівники відділу аспірантури завжди готові надати консультаційну допомогу кожному. Дякуємо ректорату НУБіП України, а також керівництву проєкту «UGF» за надану можливість безкоштовно долучитись до даного лекційного курсу та чекаємо всіх бажаючих для дистанційного підключення.
  Приєднуйтесь та розвивайте свої знання разом з нами!
 
 
Марія Черкас,
провідна фахівчиня відділу аспірантури
 
Владислава Сільченко,

фахівчиня відділу аспірантури 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook