Студенти 1 курсу факультету аграрного менеджменту спеціальності "маркетинг" відвідали ботанічний сад НУБіП України

2 вересня 2021, 17:11
НУБіП України

   1 вересня 2021 року студенти 1-го курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту спеціальності "маркетинг" зі своїм наставником Гущею Інною Олександрівною відвідали Ботанічний сад НУБіП України.

   Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України відноситься до садів загальнодержавного значення і є науково-дослідним підрозділом університету. Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України був заснований у 1928 році. Його створили для науково-навчальних цілей із дослідження та розв’язання проблем акліматизації, збереження, розмноження та селекції в спеціально створених умовах рідкісних і типових видів рослин.

   Першокурсники були вражені вирізьбленими з дерева фігурами, схожими на лісових жителів. Вже вкінці алеї натрапили на розарій, в якому налічується більше 20 сортів, а кольорова гама квітів вразила своїм осіннім різноманіттям. Цікаво було побачити композиційну ділянку з різноманітними формами хвойних, вічнозелених дерев. студенти в захваті від побаченого, бо вони вперше всі побували тут і побачили неймовірно красиві і захоплюючі пейзажі, скульптури, куточки ландшафтів.

Інна Гуща,

доцент кафедри економічної теорії,

наставник групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook