І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ХІМІЇ

3 квітня 2021 року

 Кафедрою аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води і кафедрою загальної, органічної та фізичної хімії було підведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії у дистанційному форматі.

Вже майже впродовж 20 років, щорічно, у лютому-березні, проводиться 1 етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії на базі хімічних кафедр. Це дозволяє не лише відібрати студентів різних спеціальностей для участі у 2 етапі Всеукраїнської олімпіади, а й заохотити кращих студентів до вдосконалення хімічної підготовки і зорієнтувати їх на подальше навчання в магістратурі й аспірантурі. Як правило, у 1 етапі олімпіади бере участь від 50 до 100 студентів. Цього року в олімпіаді прийняло участь 108 студентів з різних факультетів Національного Університету біоресурсів і природокористування України.


Враховуючи епідеміологічну ситуацію, кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води підготувала програму проведення 1 етапу олімпіади у дистанційному форматі. З початково великої кількості студентів дистанційно, поетапно, самовідбирались менші групи учасників-переможців за 4 секціями-напрямами (спеціальностями), які раніше були визначені програмою 2 етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії.

У заході, що проходив у три тури (1 тур з 25.02. по 01.03.; 2 тур – 17.03; 3 тур – 25.03.21 р.) взяли участь студенти 1-3 курсів спеціальностей  «Біотехнологія і біоінженерія», «Екологія», «Ветеринарна медицина», «Агрономія», «Захист і карантин рослин», «Харчові технології», «Водні біоресурси та аквакультура», «Садівництво та виноградарство», «Будівництво та цивільна інженерія».

Враховуючи, що другий етап Олімпіади проводиться за 4 секціями спрямованими на різні спеціальності, з різним рівнем хімічної підготовки, журі визначило переможців І етапу Олімпіади за чотирма секціями у складі:

Вітаємо переможців та призерів олімпіади та бажаємо подальших успіхів у навчанні та науковій роботі!

Володимир Копілевич

завідувач кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води




Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook