Очно-дистанційне засідання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

29 січня 2021 року
НУБіП України Корпус 11, к.313

   Після семінару-наради ректора НУБіП України, професора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка із завідувачами кафедр університету кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК, взявши до уваги всі зауваження і побажання доповідачів, зібралася на своє чергове засідання. Дехто безпосередньо прибув в університет, дехто через погану метеорологічну ситуацію дистанційно підключився. Але таке змішане засідання відбулося, незважаючи на погоду.

     
     Протягом тривалого періоду, коли співробітники кафедри в більшій мірі знаходилися вдома, була можливість попрацювати над рукописами навчальних видань, статтями, підготувати тези на Міжнародні науково-технічні конференції, провести профорієнтаційну роботу тощо. Ці питання також обговорювалися на засіданні. Але основними на порядку денному стояли питання готовності кафедри до весняного 2020/2021 навчального семестру та залучення абітурієнтів до олімпіади НУБіП України.
     

     Вже з понеділка 1 лютого 2021 року всі студенти приступають до навчання і цей тиждень буде дистанційним для всіх, але не для викладачів кафедри. На даний момент завдяки кропіткій роботі деяких викладачів кафедри і допоміжного персоналу перевірено готовність до проведення навчального процесу в комп’ютерному класі та лабораторіях кафедри.

     Щодо питання залучення абітурієнтів до олімпіади, то кожен із викладачів доповів про проведену роботу в цьому напрямку. Є такі випускники шкіл, які вже зареєструвалися і готові проходити завдання з відповідних предметів олімпіади, а я є й такі, які вагаються відносно предметів. Хоча час ніби й не підганяє учнів, але всі викладачі запевняють майбутніх наших студентів, що потрібно пройти реєстрацію найшвидше.
 
     Посилення зв’язків із бізнесом та роботодавцями, спрямування дослідницької роботи на вирішення конкретних проблем економіки країни з відображенням основних даних в статтях, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Sciences, продовження профорієнтаційної роботи - це лише частина тих завдань, які стоять перед кафедрою на найближчий час. А невирішених питань є ще багато. Тож не покладаємо свої рук і працюємо на студента, кафедру, факультет, університет.
 
Давайте всі разом будемо примножувати здобутки кожного співробітника кафедри на благо НУБіП України.
 
Жеплінська Марія,
доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook