На економічному факультеті проведено Інтелектуальну міжвузівську студентську вікторину «Ризикуй! Інвестуй! Убезпечуй!»

5 листопада 2020 року

 

      4 листопада на економічному факультеті організовано і проведено Інтелектуальну міжвузівську студентську вікторину «Ризикуй! Інвестуй! Убезпечуй!», активну участь в якій взяли студенти 5 групи 1 року навчання магістратури спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

          

Захід було проведено за ініціативи викладачів кафедри банківської справи та страхування й організовано разом з колегами з Інституту підприємництва та перспективних технологій НУ «Львівська політехніка» та Київського національного торговельно-економічного університету.

Вікторина була присвячена Всесвітньому дню заощаджень. Головною метою її проведення було підвищення рівня фінансової, інвестиційної та страхової культури студентства, роз'яснення значення та ролі фінансових установ у формуванні заощаджень, управлінні ризиками та страхуванні.

 

Модераторами заходу виступили доцент кафедри банківської справи та страхування НУБІП України, головний редактор фахового журналу «Страхові компанії та ринки»,  к.е.н. Тринчук Віктор Вікторович та завідувач кафедри фінансів, обліку і аналізу ІППТ НУ «Львівська політехніка», к.е.н., доцент Гориславець Павло Анатолійович.

Окрім вирішення завдань від організаторів вікторини студенти також охоче відповідали на додаткові питання від викладачів: Лапішко Марії Львівни – декана базової та повної вищої освіти ІППТ НУ «Львівська політехніка», к.е.н, професора; Худолій Любов Михайлівна – завідувача кафедри банківської справи та страхування, д.е.н., професора та Костюк Вікторії Анатоліївни – к.е.н., доцента кафедри банківської справи та страхування.

Приємно відзначити, що студенти економічного факультету НУБІП України посіли почесне перше місце у вікторині, друге дісталось представникам Київського національного торговельно-економічного університету, а третє – команді ІППТ НУ «Львівська політехніка».

Найактивнішими учасниками вікторини з числа представників НУБІП України виявились студенти: Коцюбра Олена, Бовкун Аліна, Шевчук Дмитро, Шнайдер Анна та Колодяжна Вікторія.

Організатори заходу щиро дякують усім студентам та колегам за участь в Інтелектуальній міжвузівській вікторині «Ризикуй! Інвестуй! Убезпечуй!» та запрошують на наступні заходи.

 

Віктор Тринчук,

доцент кафедри банківської спраи та страхування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook