“Ніщо так не сприяє створенню майбутього, як сміливі мрії"

15 квітня 2020 року

Розкажіть про себе.
Мельник Ольга, родом з міста Ніжина, відмінно закінчила 9 класів. Зараз закінчую навчання у ВП НУБіП України “Ніжинський агротехнічний коледж”. Швидко вчуся, знаю свої цілі та впевнено йду до їх реалізації. Думаю, що НУБіП зможе дати прекрасну базу для майбутньої роботи, а обрати хочу саме спеціальність “Облік і оподаткування”.
Звідки дізналися про НУБІП?
Про університет дізналася ще у школі з інтернету і хотіла вступати ще після 9 класу, але все таки вирішила спочатку піти в коледж. А так як мій навчальний заклад є відокремленим підрозділом НУБіПу, то саме Ваш університет стоїть першим в пріоритетах.
Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?
З самого дитинства, мені здається, я перебрала всі професії, які тільки можливо, хотіла бути і вчителем, і космонавтом, і лікарем, ким тільки я не була в своїх думках, але коли подорослішала, то стала розуміти, що професія бухгалтера є однією з найважливіших та найбажаніших у сучасному світі. Кожного дня відкриваються десятки або й сотні найрізноманітніших підприємств, вони можуть відрізнятися абсолютно всім, але особа, що буде вести бухгалтерський облік їм потрібна стовідсотково. Обліковець є важливою запорукою для успішної роботи будь-якого підприємства.
Які маєте захоплення?
У захопленнях я дуже різнопланова людина. Захоплююсь малюванням, трохи спортом, часто граю на сцені, останнім часом почала цікавитися психологією, люблю подорожувати. Та і взагалі я дуже запальна людина, мене легко зацікавити і направити всю енергію на якусь справу.
Які мрії на майбутнє?
Мрію про те, щоб через багато років подивившись на свій пройдений шлях, я могла з впевненістю сказати, що все моє життя було не марне для суспільства і планети у цілому. Щоб я змогла реалізувати себе і принести користь нашій країні, а можливо і за її межами. Як казав Віктор Гюго “Ніщо так не сприяє створенню майбутього, як сміливі мрії», тож я мрію саме про це, творити майбутнє і нашу історію.

Розмовляла Оксана Ганяйло,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook