Дипломники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва дякують і мріють продовжити навчання в магістратурі

20 червня 2019 року

 От і настав очікуваний момент отримати диплом бакалавра. І саме тепер зупиняєшся й аналізуєш пройдене, а також думаєш про майбутнє. 12-13 червня 2019 року дипломники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва успішно захистили свої бакалаврські роботи і перед тим – написали державний екзамен. А до того – чотири роки навчання в Університеті. Університеті що став рідним, що навчав тебе, давав можливість всебічно розвиватися, проявити себе й вибрати життєвий шлях. Це – наша Alma Mater.

          

      За час виконання дипломної роботи ми на полях, у лабораторіях, разом зі своїми керівниками формували в собі фахівців, і за цей час, разом із потужною теоретичною базою, набули навички самостійної роботи, ознайомилися з сучасними технологіями агрохімсервісу. Викладачі присвятили нам багато часу, уваги і на заняттях, і поза ними. Для нас організовували виїзні заняття, де ми могли побачити сучасні пробовідбірники, засоби експрес-аналізу, нам демонстрували сучасне лабораторне обладнання, елементи сучасного моніторингу стану рослин і ґрунтів, давали нам найсучасніший матеріал щодо агрохімічної складової точного землеробства.

 

 

  

    

     Від усього четвертого курсу і окремо – від студентів-агрохіміків хочемо висловити подяку викладацькому колективу рідної кафедри за таку об’ємну потрібну роботу, вагомий вклад в наше становлення протягом цих чотирьох років.

     Хочеться звернутися до кожного абітурієнта та студента молодших курсів - якщо Ти прагнеш отримати унікальні знання і стати висококваліфікованим спеціалістом – розпочни своє навчання на кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва. А ми зараз мріємо успішно скласти вступні екзамени і продовжити навчання в магістратурі за програмами «Агрохімія і ґрунтознавство», і новою - «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».

Щиро бажаємо успіхів кожному з вас!

  

  

4 курс, дипломники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook