ВПЕВНЕНИМИ КРОКАМИ ДО ЧИСТОТИ!

26 березня 2019 року
м. Київ, НУБіП України

      Коли наступає весна, все навколо стає яскравішим, свіжішим та більш сонячним, тому хочеться, щоб навкруги було чисто та прибрано.

Саме тому студенти-харчовики першої групи скороченого терміну навчання на чолі з куратором Володимиром Павловичем Василівим на своєму прикладі показали, що порядок на прилеглих територіях університету залежить від тих, хто там проживає.

Хлопці та дівчата вирішили навести лад на території центральної їдальні студентського містечка. Вони загрібали листя, збирали каміння, опале з дерев гілля, сміття. Привели в належний стан клумби з квітами та кущами. Адже хочеться кожного разу, проходячи повз, милуватися гарним виглядом, радіти розквітлим клумбам, чистому газону.

Насправді чистота та порядок залежить від кожного з нас. Не обов’язково масово прибирати, достатньо просто почати з простого – не смітити, і тоді не буде потреби організовувати подібні толоки.

 Місце, де ми проживаємо – це наше обличчя. Отже, так як ми доглядаємо за обличчям, потрібно доглядати за тим, що нас оточує.

 

Катя Мусієнко

студентка групи ХТ-1 (скорочений термін)

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook