Визначився переможець спартакіади студентів, що проживають у гуртожитках НУБіП України з шахів.

21 березня 2019 року
м. Київ

 21 березня відбувся фінал спартакіади студентів, що проживають у гуртожитках НУБіП України з шахів.

Шахи  стратегічна гра на спеціальній дошці, що має назву шахівниця й поділена на 64 світлі та темні клітини (поля), між 16 світлими (білими) і 16 темними (чорними) фігурами за встановленими для них правилами пересування. У цю гру грають мільйони людей по всьому світу.

  

Чому шахові турніри є важливими? Шахи мають виховне значення: сприяють розвитку концентрації уваги, вміння долати труднощі та планувати власні дії, логічно мислити. Оскільки у грі в шахи виявляються особливості людської особистості, їх використовують як модель для наукових досліджень у психології та педагогіці. Їх також використовують для моделювання систем штучного інтелекту.

  

Саме такий вигляд має турнірна таблиця:

Гуртожитки

1

2

6

7

8

10

Очки

Місце

№1

 

4

4

4

3

3

18

1

№2

0

 

1

4

0

0

5

5

№6

0

3

 

4

0

1

8

4

№7

0

0

0

 

0

0

0

6

№8

1

4

4

4

 

1

14

3

№10

1

4

4

4

3

 

15

2

 

  

Ми вітаємо переможців: гравців збірної команди гуртожитку №1: Геннадія Бондара, Владислава Павлюченка, Анатолія Макаревича, Богдана Нечипоренка, Павла Гірича, Сергія Ковальчука з І місцем; гравців збірної команди гуртожитку №10: Наталію Коберник, Владислава Сахно, Вадима Пшоно, Андрія Онищука, Ярослава Івановича , Ольгу Назаренко,Богдана Згонніка з ІІ місцем  та  гравців збірної команди гуртожитку №8: Миколу Кухарця , Володимира Нагорнюка, Єгора Тимченка і Олександра Мажуренка з ІІІ місцем та дякуємо проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші та заступнику декана економічного факультету Андрію Музиченку за майстер-клас з гри в «інтелектуальні шахи».

     

26 березня начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк, фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, президент шахового клубу НУБіП України Михайло Данильчук та провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Микола Литвин нагородили переможців спартакіади студентів, що проживають у гуртожитках НУБіП України з шахів.

  

    

 

 

                                                                                                                         Відділ виховної роботи та студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook