ХІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців»

7 грудня 2018, 20:12

06 грудня 2018 року в стінах юридичного факультету НУБіП України відбулася ХІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців».


З вітальним словом до учасників конференції звернувся Віктор Валерійович Ладиченко, заступник декана з наукової роботи, д.ю.н., професор  – заступник голови оргкомітету, який окреслив мету та цілі проведення наукового заходу.


На участь у конференції було подано 143 тези доповідей від молодих науковців з різних вузів України зокрема з Правничого коледжу Львівського національного університету (м.Львів), ННІ права УДФСУ (м. Ірпінь), відділення Право ІДКЕП (м. Ірпінь), Академії праці, соціальних відносин і туризму (м. Київ), Київського університету імені Бориса Грінченка, Навчально-наукового інституту, міжнародних відносин та соціальних наук ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (м. Київ), та НУБіП України.


В ході роботи першої секції ІСТОРІЯ ТА ТЕОРІЯ ДЕРЖАВИ І ПРАВА, ФІЛОСОФІЯ ПРАВА; ІСТОРІЯ ВЧЕНЬ ПРО ДЕРЖАВУ І ПРАВО; ПОРІВНЯЛЬНЕ ПРАВОЗНАВСТВО з науковими доповідями виступили Андрощук А., Бутіна М., Червонна В., Сидоренко А.,Голуб Д., Павленко Д.


В другій секції ЕКОЛОГІЧНЕ, ЗЕМЕЛЬНЕ, АГРАРНЕ ПРАВО з науковими доповідями виступили Могилянець К. та Слюсар А. та ін.


Третя секція АДМІНІСТРАТИВНЕ ПРАВО ТА ПРОЦЕС, ФІНАНСОВЕ, ІНФОРМАЦІЙНЕ ПРАВО була представлена доповідями Габрелян В., Поліщук О. та Окіпняк Т.


Найбільша кількість доповідей була по четвертій секції конференції КРИМІНАЛЬНЕ ПРАВО, КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧЕ ПРАВО. Були представлені доповіді Ільченко К., Ящук Н., Євтушенко О., Шейко О., Банкерт Н., Деяк В., Могелюк А., Мудряк М., Семендяй К., Хомутовска Т. та ін.


По п’ятій секції МІЖНАРОДНЕ ПУБЛІЧНЕ ТА ПРИВАТНЕ ПРАВО було заслухано доповіді Левицької І., Пинчук Д., Мазур Ю. та ін.


Секція шість КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО, МУНІЦИПАЛЬНЕ ПРАВО була представлена доповідями Сніжної В., Бутіної М., Василевської А.


В ході роботи секції сім СІМЕЙНЕ ПРАВО, ЖИТЛОВЕ ПРАВО виступили  Дяконенко В., Степкіна Д., Голабіцька Х.


Секцію вісім ЦИВІЛЬНЕ ПРАВО ТА ПРОЦЕС представили студенти Касаткін М., Полінкевич О. та Сергієнко В., а секцію дев’ять ГОСПОДАРСЬКЕ ПРАВО ТА ПРОЦЕС та десять ТРУДОВЕ ПРАВО, ПРАВО СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ представляли доповідачі Могилянець К. та Пузанова В.


В ході конференції юні дослідники висвітлили найважливіші актуальні чи дискусійні питання різних галузей правової науки.


Оргкомітет висловлює подяку усім, хто долучився до Свята студентської науки та бажає подальших успіхів на науковій ниві!

 

Л.С. Протосавіцька

доцент кафедри теорії та історії

держави і права НУБіП України

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook