Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України підтримують «Динамо-Київ»!

30 жовтня 2018 року

     Підтримка вболівальників завжди є стимулом для ФК «Динамо» Київ у досягненні поставлених цілей. Так, близько сотні студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України згуртувалися та прийшли на НСК «Олімпійський» на матч «Динамо» - ФК «Львів» підтримати улюблену команду.

 

     Квитки на матч у студентський сектор вихованцям цього ВНЗ виділив Фан-клуб ФК «Динамо» Київ. Студенти НУБіП завжди приєднуються до будь-яких акцій, організованих ФК «Динамо» Київ, та пропагують здоровий спосіб життя серед студентів-однолітків.

     Майбутні агрономи за покликом серця прийшли не з пустими руками, намалювавши банери зі словами підтримки улюбленої команди.

     Своїми емоціями поділився керівник Фан-клубу ФК «Динамо» Київ у НУБіП – Андрій Будженко:

     «Звичайно, було б добре, якби на стадіон приходило якомога більше вболівальників і підтримували команду, адже саме ми є їхнім дванадцятим гравцем. Хотів би подякувати Фан-клубу ФК «Динамо» Київ за надану підтримку. Багато студентів вперше потрапили на головну арену країни, і цей день вони вже не забудуть ніколи. Улюбленій команді бажаю наснаги та перемог, а ми, в свою чергу, будемо і надалі ходити на стадіон та робити все нові та нові перфоманси».

Максим Паламарчук 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook