Зустріч з майбутніми встускниками

24 грудня 2017 року
Факультет Землевпорядкування

 На сьогодні вища освіта відкриває нові перспективні можливості серед молоді та пропонує широкий спектр вивчення наук за бажанням, тобто майбутнім студентам дають можливість обрати професію за своїми інтересами. Навчальний заклад – це як крок вперед. Нові знайомства, самостійність, відповідальність за вчинки. В процесі навчання студенти розвиваються і духовно, і морально.

         Нещодавно на факультет «Землевпорядкування» завітали Коток Єлизавета зі своєю мамою Любов Володимирівною. Наші гості цікавилися інформацією про навчання на факультеті.
 
         Відповіді про найважливіші питання щодо навчання надали завідувач кафедри управління земельними ресурсами Дорош О.С. та заступник декана факультету землевпорядкування Мединська Н.В., також була надана інформація щодо попереднього навчання на підготовчих курсах і участі в олімпіаді, інформацію щодо яких представив доцент кафедри управління земельними ресурсами Бутенко Є.В.
         Особливу увагу під час розмови було наголошено на підготовчі курси та участі в олімпіаді. Адже курси дають не лише додаткові бали до вступу та знижку 10% при вступі на контрактну форму навчання, а й допомагають засвоїти й отримати нові знання для здачі ЗНО і подальшого навчання в університеті. Не менш важливою є олімпіада, яка не просто дає можливість отримати до 20 додаткових балів, вона надає змогу абітурієнту відкрити перед собою нові можливості, спробувати себе в чомусь новому та отримати новий досвід. Більш детальну інформацію, щодо підготовчих курсів та олімпіади можна знайти на сайті університету у розділі «Вступнику».
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook