На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася лекція сертифікованого бізнес-тренера IPS Маріанни Лисенко

18 жовтня 2017 року

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту ініціювала проведення лекцій сертифікованим бізнес-тренером IPS у площині системного розвитку особистості, членом клубу професійних переговірників TicketForEventUa Маріанною Лисенко для студентів факультету аграрного менеджменту.

18 жовтня 2017 року бізнес-тренер, яка бере активну участь у внутрішньому корпоративному навчанні в багатьох проектах, провела дуже цікаву лекцію на тему «Time-management» для студентів 4 курсу спеціальності «Менеджмент організацій» в межах розширення знань при вивченні дисципліни «Самоменеджмент».

Серед основних питань, які разом з Маріанною Лисенко розглянули студенти: цінність часу та балансу, правильне розпорядження часовими ресурсами, тренування м'язу бажання, правильне цілепокладання, усвідомлене та яскраве життя, ефективні техніки підвищення особистої ефективності, кращі інструменти тайм-менеджменту.

На завершення лекції бізнес-тренер подякувала студентам за активну роботу та цікаві запитання й побажала досягнення поставлених цілей: «Все у ваших руках!»

Тетяна Мостенська

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook