Вітаємо з обранням нового Голову Ради молодих вчених НДІ лісівництва та декоративного садівництва

23 вересня 2017 року

17 вересня відбулося чергове засідання Ради молодих вчених НДІ лісівництва та декоративного садівництва, яке було розпочате привітальним словом до Дня працівника лісового господарства директора НДІ лісівництва та декоративного садівництва проф. Василишина Р.Д. та голови Ради молодих вчених інституту Лещенко О.Ю.

Лещенко О.Ю. доповіла про підсумки діяльності студентських гуртків НДІ лісівництва та декоративного садівництва за 2016 - 2017 н.р. та акцентувала увагу присутніх на необхідність висвітлення діяльності гуртківців на web-сторінках гуртка. Також молоді вчені розглянули життєво важливі питання інституту та університету, в т.ч. участь молодих вчених у науково-дослідних проектах та міжнародних програмах університетів-партнерів. У результаті, одноголосним рішенням було затверджено звіт Голови РМУ НДІ лісівництва та декоративного садівництва Лещенко О.Ю.

Ключовим питанням засідання було обрання нового Голови Ради молодих вчених.  Після детального обговорення  Головою Ради молодих вчених НДІ лісівництва та декоративного садівництва обрано старшого викладача кафедри лісового менеджменту кандидата сільськогосподарських наук  Ковалевського Сергія Сергійовича, який завжди займає активну громадянську позицію в житті інституту та університету. Новообраний голова представив присутнім свої пропозиції щодо покращення функціонування Ради молодих вчених та побажав присутнім творчого потенціалу та наукових звершень.

У свою чергу, щиро вітаємо Сергія Сергійовича з обранням та бажаємо йому наснаги у цій нелегкій справі.

Лещенко О.Ю.,

Рада молодих вчених

НДІ лісівництва та

декоративного садівництва

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook