Другокурсники спеціальності «Туризм» побували на найбільшій туристичній події сезону

10 жовтня 2017 року

     Другокурсники спеціальності «Туризм» разом із завідувачем кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяною Кальною-Дубінюк побували на 24-му Міжнародному туристичному салоні «Україна 2017», що проходив у Міжнародному виставковому центрі. Це найбільша туристична подія сезону осінь-зима, яка зібрала понад 120 компаній з більш ніж 20 країн світу.

     Студенти познайомились із міжнародними туристичними організаціями, національними і регіональними туристичними комітетами, туроператорами і турагентами, а також поспілкувалися з представниками готелів, авіа та інших перевізників.
     Особливу зацікавленість викликали семінари, презентації послуг туроператорів, що проводились у виставкові дні. А саме семінар «Категоризація у сфері сільського зеленого туризму: відповідність стандартам та вимогам ЄС, оновлення та врегулювання», організований ВГО «Спілка сільського зеленого туризму України», на чолі з Володимиром Васильєвим. Основні напрями, на яких сконцентрувалися учасники, стосувалися поглиблення знань щодо організації проведення категоризації у сільському зеленому туризмі за програмою «Українська гостинна садиба». Студентам було цікаво дізнатись про практику впровадження системи категоризації та екомаркування в Україні як майбутнім фахівцям цієї сфери.

Лілія Рибак,
доцент кафедри аграрного
консалтингу і туризму

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook