Пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

23 лютого 2017 року

     23 лютого 2017 року. Автор цих рядків не те що не любив хімію, ще зі школи він її панічно боявся. І тривало це доти, доки у зрілому віці одна небезталанна викладачка кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води запевнила, що за два-три елементарних уроки я полюблю цей предмет. Полюбити не полюбив, але боятися перестав.

     І от сьогодні ця кафедра проводила університетський етап Всеукраїнської студентської олімпіади хімії, де зібралося багато студентів, яким пощастило на викладачів з хімії – як у школі, так і в університеті. У свій вільний час 60 студентів перших-других курсів факультетів ветеринарної медицини, захисту рослин, екології і біотехнологій, тваринництва і водних біоресурсів, власне всіх, де хімія є складовою навчальних планів, зібралися у 2-му корпусі, аби спробувати свої сили. Організатори ж, зі свого боку, підготували доволі складні завдання.

    Зважаючи на значну кількість учасників, перевірити всі роботи відразу – річ неможлива, зазначив голова журі доцент Леонід Абарбарчук. Тож на результати очікуємо за кілька днів.

 

Валентин Обрамбальський 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook