Осінній ярмарок у ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"

14 жовтня 2016 року

12 жовтня, напередодні величних свят Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Захисника України в нашому інституті відбувся традиційний осінній ярмарок, на якому студенти-першокурсники під керівництвом кураторів презентували свої творчі композиції та власноруч приготовані смаколики. На огляд журі та усім присутнім гостям було представлено такі композиції:

- «Лисоня-Голгофа Січових Стрільців» (присвячено 100-річчюбоїв на г.Лисоні та 25-річчю незалежності України),

- «Композиція з природніх матеріалів» (на вільну тематику),

- «Композиція з відпрацьованих синтетичних матеріалів» (на вільну тему),

- Ярмарок домашньої випічки.

У творчих роботах студентів оцінювались художнє оформлення, естетичний вигляд, креативність і новаторство ідеї та вміння студентами розкрити зміст даної композиції.

Справедливе жюрі, в складі заступника декана факультету економіки та природокористування Христенко Г.М., заступника декана агроінженерного факультету Кирика О.М., завідувача відділу гуманітарної освіти, виховання та студентських справ Зайчук В.М., старшого викладача кафедри електротехнологій та експлуатації енергообладнання Гайдукевич С.В. та завідувача бібіліотеки БАТК Михайлишин О.В., відзначили учасників такими призовими місцями:

І місце – група Е-11Б , куратор Калиній І.В.,

ІІ місце – група Е-12, 13 СК , куратори Колодійчук Л.С., Семенова Н.П.,

ІІІ місце – група ЕкО-11Б, куратор Габор В.С.

Переможцям вручили грамоти та подарунки. В ході ярмарку студентська рада інституту створила веселу та святкову атмосферу гумористичною постановкою, а у виконанні студента групи Сп-21Б Міськевича Михайла прозвучала пісня «Золотава осінь». 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook