Увага! Оголошується конкурс наукових проектів і розробок на 2017 рік!

4 липня 2016 року

     Шановні колеги, з 4 липня відповідно до наказу № 658 від 01.07.2016 року в університеті оголошується перший етап конкурсного відбору проектів науково-дослідних робіт, виконання яких розпочнеться у 2017 р. за рахунок коштів державного бюджету.

     За формування тематики наукових досліджень і розробок необхідно орієнтуватись на вирішення найактуальніших проблем у сфері розвитку науки та економіки, зокрема шляхом формування міждисциплінарної тематики зазначених проектів. Перевага при відборі надається тим проектам, які мають особливо важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки держави, мають прикладні результати подвійного використання, а також конкурентоспроможності на світовому ринку та спрямовані на використання у соціальній сфері, виробництві, навчальному процесі. 

     Обсяг фінансування проектів планується не менше 200 тис. грн. на рік, терміни виконання фундаментального і прикладного проекту – до 36 місяців, розробки – до 24 місяців.

     Обговорення проектів НДР відбувається у наукових колективах, на кафедрах. Наукові керівники мають подавати проекти НДР, підготовлені за формами МОН України, у роздрукованому виді та на електронному носії директорам НДІ/заступникам деканів факультетів з наукової роботи. 

     До 1 серпня директори НДІ/заступники деканів з наукової роботи мають подати у науково-організаційний відділ НДЧ (корп. 4, кімн. 28) відібрані проекти НДР у роздрукованому виді та на електронному носії, зведений їх Перелік по НДІ/факультету, витяг з протоколу засідання науково-технічної/наукової ради НДІ/факультету.

     5 липня 2016 року в аудиторії 228 корпусу № 10 о 900 буде проведено навчальний семінар щодо особливостей заповнення форм і подання проектів НДР на конкурс МОН України та публікацій у міжнародних журналах, що входять до провідних наукометричних баз.

     Участь семінарі є обов’язковою для керівників структурних підрозділів (декани, директори ННІ, директори ННІ, заступники деканів з наукової роботи, керівники відокремлених підрозділів університету – ВНЗ І-ІІІ рівня акредитації), завідувачів кафедр, провідних вчених. 

В. Отченашко,
начальник науково-дослідної частини

Наказ по НУБіП України про оголошення конкурсу
Перелік секцій за фаховими напрямами Наукової ради МОН України  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook