ФАМ відкривав двері для майбутніх вступників

12 березня 2016 року

   12 березня НУБіП України відкрив двері для майбутніх абітурієнтів. Свято пройшло і на факультеті аграрного менеджменту, який радо приймав гостей.На зустріч з абітурієнтами завітали ректор університету Ніколаєнко Станіслав Миколайович, проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович та куратор факультету, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Курило Володимир Іванович. Почесним гостем був депутат Київської міської ради Банас Дмитро Миколайович.

       Присутніх привітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який зазначив, що університет готує фахівців для різних галузей господарства, відмітив його зручне, мальовниче розташування, розповів про можливості, які університет відкриває для своїх студентів і побажав вступникам зробити правильний вибір. Адже, обравши НУБіП – вони не помиляться. 

З інформацією про особливості вступної кампанії 2016 року виступив відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович. Він презентував умови вступу до НУБіП України на 2016 рік, вимоги, зміни, нововведення, перелік предметів та кількість балів, необхідних для вступу, а також розповів про можливості подання до 15 заяв на місця державного замовлення та обумовив терміни подачі документів.   
 
Декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук розповів про організаційну структуру, контингент студентів, особливості навчального процесу, умови проживання в гуртожитку, інфраструктуру студмістечка, можливість отримати військову підготовку, міжнародну діяльність та спортивне й культурно-виховне життя студентів. Окремо наголосив на діяльності Ради роботодавців факультету та описав перспективи майбутнього працевлаштування на прикладі успішних випускників нашого факультету, серед яких і присутній в президії Дмитро Миколайович Банас. Дмитро Миколайович відмітив, що на факультеті створено всі умови для навчання, самовдосконалення та формування професійних компетенцій.   
З вітальним словом до майбутніх вступників звернувся фундатор факультету, завідувач кафедрою адміністративного менеджменту та ЗЕД Валерій Павлович Галушко. Виступили також завідувачі кафедрами: менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського - Василь Павлович Горьовий,  економічної теорії – Михайло Михайлович Рудий і маркетингу та міжнародної торгівлі – Ярослава Степанівна Ларіна.
Голова студентської організації факультету Данько Людмила продемонструвала відеоролик, відзнятий студентським активом, розповіла про цікаве позааудиторне життя студентів ФАМ, можливості не лише отримувати якісну освіту, а й реалізовувати свої творчі та спортивні здібності. 
На гостей чекали також творчі виступи талановитих студентів та, в кращих традиціях Масляної, смачні млинці та випічка.  
Деканат вдячний організаторам, завідувачам кафедрами, НПП, директорам шкіл, депутатам Київської обласної ради Леоніду Джужику та міської ради Дмитру Банасу, всім колегам, а особливо студентській організації, студентській раді та активним, креативним  студентам, які не залишились байдужими і допомогли організувати свято. Окрема вдячність представникам Ставищенського НВК, Боярського коледжу екології і природних ресурсів, ліцею № 116, Софіївсько-Борщагівського НВК, гімназії № 179, Ірпінського економічного коледжу, Катеринопільського  економіко-математичного ліцею, Тальківського економіко-математичного ліцею, Лубенського лісотехнічного коледжу та всім гостям, які завітали на свято. 
 
 

 Адміністрація факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook