Студенти-першокурсники пізнали різноманіття граней землевпорядної галузі

23 червня 2015 року

     Відповідно до навчального плану факультету землевпорядкування студенти 1-го курсу протягом 15-20 червня проходили ознайомчу практику. Кафедра геодезії та картографії, за якою закріплена практика, поставила за мету показати першокурсникам усі напрямки майбутньої професійної діяльності. Тож студенти відвідали ряд провідних установ Київщини: Державну службу України з питань геодезії, картографії та кадастру, ДП «Київський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою», Центр державного земельного кадастру, ДП «Науково-дослідний інститут геодезії і картографії».

      

     Приємно, що знайомство з виробничниками викликало інтерес у студентів. Їх радо зустрічало керівництво та провідні фахівці установ. До речі, майже всі вони – випускники нашого факультету. Як зазначили представники підприємств, студентство чекатимуть і на виробничих та переддипломних практиках, а найбільш старанні матимуть змогу працювати за сумісництвом.

     Як зазначили самі студенти: «Під час нашої ознайомчої практики, яку проходили на різних підприємствах, ми зрозуміли, що наша майбутня професія – це не тільки робота з різними приладами та обробка журналів, а й управління раціональним та ефективним використанням земель, їх охорона, контроль за дотриманням земельного законодавства, складання проектів міжгосподарського і внутрішньогосподарського землеустрою з їх еколого-економічним обґрунтуванням, ведення земельнооблікової документації. І тепер кожен із нас хоче пов’язати своє життя тільки з цією професією, у тому чи іншому напрямку, і внести свій вклад в історію та розвиток землевпорядної галузі.
     Хочемо щиро подякувати всім викладачам, які організували та супроводжували нас протягом усієї практики.
» (староста 1 курсу Потьомко Михайло).

    

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook