"Студентський фестиваль науки - 2015" на факультеті ветеринарної медицини

6 травня 2015 року
Факультет ветеринарної медицини, конференц-зал

6 травня 2015 року на факультеті ветеринарної медицини відбувся І етап Фестивалю студентської науки – 2015. В ньому взяли участь представники всіх студентських наукових гуртків факультету – усього 34 (6 – з кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології, 5 – з кафедри біохімії тварин, по 3 – з кафедр акушерства, епізоотології, фізіології, по 2 – з кафедр анатомії тварин, паразитології, терапії, фармакології, гістології, по 1 – з кафедр ветеринарної гігієни та санітарії, ветеринарно-санітарної експертизи, патологічної анатомії, хірургії). Фестиваль розпочався о 10:00. Вступні промови були виголошені директором НДІ здоров’я тварин проф. Засєкіним Д.А. та заступником голови Ради молодих вчених НДІ здоров`я тварин з питань студентської наукової роботи доц. Сердюковим Я.К. Оцінювати виступи представників студентських гуртків було запрошено журі у складі 7 осіб, які представляли НДІ технологій та якості продукції тваринництва (3 – науково-педагогічні працівники, 2 – представники ради аспірантів, 2 – представники студентського активу). Фестиваль відвідала велика кількість студентів факультету ветеринарної медицини, були присутні більшість керівників гуртків, а також інші науково-педагогічні працівники факультету. Приємне враження на всіх присутніх справило те, наскільки різноманітними є напрямки досліджень, що активно розробляються студентами-гуртківцями, різноплановість тематик; велику кількість публікацій різного рівня – від внутрішньо вузівських – до видань, що входять до міжнародних науковометричних баз; нагород, отриманих гуртківцями-учасниками конференцій, семінарів, конкурсів наукових робіт, олімпіад тощо.
За результатами виступів представників студентських гуртків членами журі було рекомендовано до участі в ІІ етапі Фестивалю студентської науки – 2015 представників трьох гуртків.
Перед початком І етапу Фестивалю студентської науки – 2015, з 9:00 по 10:00 працювала виставка досягнень студентських наукових гуртків факультету ветеринарної медицини за 2014/2015 навчальний рік. Похвалитися є чим: було представлено препарати, виготовлені студентами-гуртківцями, дипломи, грамоти та інші відзнаки, отримані ними, видання, де вони публікувалися протягом року, патенти, у створенні яких студенти брали участь тощо. Особливо розширену експозицію надали гуртки екології, патологічної анатомії, паразитології, гістології, біохімії з поглибленим вивченням англомовної біохімічної термінології та ін.

Доцент кафедри патологічної анатомії,

заступник голови Ради молодих вчених НДІ здоров'я тварин Сердюков Я.К.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook