Ph.D.: засідання науково-методичної ради гарантів

3 червня 2023 року
  02 червня відбулось чергове засідання науково-методичної ради гарантів Ph.D. Роботу ради з вітальним словом розпочав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша.
  Зважаючи на погіршення безпекової ситуації, яка склалась у Києві в зв’язку із нарощуванням обстрілів рф засідання відбулось у змішаному форматі.
  В першу чергу голова ради Сергій Миколайович анонсував головні питання порядку денного та хід проходження акредитацій освітньо-наукових програм Ph.D. впродовж року.
  Більш детально про результати проходження акредитації ОНП Ph.D. впродовж 2023 року доповіли гаранти ОНП: «Захист і карантин рослин» – проф. Доля М.М., «Водні біоресурси та аквакультура» – проф. Бех В.В., «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» - проф. Рубан С.Ю., «Хімія» – проф. Копілевич В.А., «Садово-паркове господарство» – проф. Колесніченко О.В., «Менеджмент» – проф. Балановська Т.І.
 
  Завідувач відділу аспірантури Віталій Леонідович Вакуленко проінформував усіх гарантів щодо термінів подачі та формування графіку проходження акредитацій на 2023/2024 навчальний рік освітньо-наукових програм, котрі ще не пройшли процедуру повноцінної акредитації НАЗЯВО. Було заслухано гарантів умовно акредитованих та неакредитованих освітньо-наукових програм про хід підготовки відомостей для подачі у Нацагентство. На сьогоднішній день свої сертифікати про проходження акредитації отримали 17 ОНП, 6 ОНП знаходяться на завершальній фазі розгляду ГЕР, 5 ОНП отримали умовну акредитацію до 25 квітня 2024 року, та 7 ОНП наразі неакредитовані.
  Також завідувач відділу доповів про постанову КМУ №502 від 19.05.2023р. щодо змін в Порядку підготовки здобувачів ступеня доктора філософії.
 
  У різному Сергій Миколайович визначив ряд нагальних питань по підготовці до II етапу вступної кампанії в аспірантуру, початок прийому документів якої припадає на 24 липня 2023 року, та підбив підсумки поточного навчального року роботи науково-методичної ради гарантів Ph.D., відзначивши активну участь аспірантів у заходах приурочених до 125-ти річчя НУБіП.
 
Надія Міняйло,

секретар науково-методичної ради грантів Ph.D. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook