Софія Гармаш: навчання, спорт та допомога Збройним Силам України

3 грудня 2022 року
  Софія Гармаш – аспірантка 1-го року навчання, спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» в черговий раз взяла активну участь у ряді бігових змагань, які проводилися на підтримку Збройних Сил України.
 
   20 листопада 2022 р. відбувся 5-ий, ювілейний забіг в с. Мале, Одеської області (організатором виступила компанія SEASIDE RUNNERS ODS). Усі зібрані кошти були спрямовані на придбання військовим: тепловізорів, зимового одягу, рації тощо. Забіг проходив як в офлайн, так і в онлайн форматі. Не зважаючи на погодні умови, учасники вирішило бігти офлайн. Дистанція була 10 кілометрів, забіг мав трейловий характер. «Трейл» – можна порівняти з особливим видом мистецва», що дає змогу насолодитися красотами нашої чудесної Батьківщини, та вчить помічати те, на що ніколи не звертав увагу!» Серед дівчат Софія зайняла першу сходинку в абсолюті та в загальному заліку посіла восьме місце (час склав 42:40 хв.).
 
   27 листопада 2022 р. пройшов благодійний забіг від організаторів Run Ukraine, який мав назву «Об'єднані сміливістю». Його мета – залучити світ до ситуації в Україні, підтримати українців та показати силу духу нації. Благодійний забіг зібрав разом активних українців, які показали, що сміливість поєднує Україну, а Україна об’єднує світ. 70% прибутку від забігу Run Ukraine передали на закупівлю «Ловця шахедів». Збирання коштів на систему протидії ворожим дронам на фандрайзинговій платформі проводять спільно з всесвітньо відомим істориком Тімоті Снайдером. Бути осторонь – це не для Софії. Вона приймала участь, не зважаючи на ситуацію в країні зі світло-, водо-, теплопостачанням. Українці незламні!
 
   Серед дівчат Софія посіла першу сходинку на дистанції 21 км з результатом – 1:31:57. «Нас об’єднує одна мета і ми незламні. Сьогодні усі переможці і разом ми сила!».
    Софіє, вітаємо тебе із перемогою!
 
 
Оксана Сикало,
заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook