Засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського: вдалий старт нового 2022/2023 навчального року

10 вересня 2022 року

    6 вересня 2022 року відбулося засідання кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, яке було присвячене готовності кафедри до навчального року та розгляду інших аспектів життєдіяльності кафедри.

   Першим питанням порядку денного було заслуховування звітів здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент Восколупова Володимира Віталійовича, Тягнирядна Олега Миколайовича, Загородньої Альони Сергіївни, Чжен Яньцзя, Мялковського Володимира Анатолійовича про виконання їх індивідуальних планів виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.

 
 
 
За результатами виконання аспірантами індивідуальних планів кафедрою одноголосно прийнято рішення про їх атестацію та рекомендацію атестаційній комісії факультету аграрного менеджменту атестувати їх для подальшого навчання в аспірантурі, а Восколупова Володимира Віталійовича рекомендовано атестувати та відрахувати у зв’язку з закінченням терміну навчання в аспірантурі.
На засіданні кафедри було обговорено питання затвердження плану роботи кафедри та індивідуальних планів роботи науково-педагогічних працівників кафедри, рекомендовано до атестації ЕНК навчальних дисциплін, рекомендовано до друку навчально-методичні праці викладачів кафедри, розглянуто кадрові та інші питання.
Завідувач кафедри Тетяна Балановська побажала усім науково-педагогічним працівникам плідного та успішного нового 2022/2023 навчального року, непохитної віри в перемогу, реалізації усіх бажань під мирним українським небом.
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook