Вітаємо команду "Монтенегро" ННІ земельних ресурсів і права з пермогою в конкурсі відео-реалій!

13 листопада 2014 року

     12 листопада відбувся конкурс відео-реалій, який продовжив тиждень інтелектуальних ігор у НУБіП України. Він включав 15 питань на тему "Мультфільми". До кожного з них додавалися чотири відеопідказки. І від того після якої за рахунком підказки команда давала правильну відповідь, залежала кількість набраних нею балів.

     Загалом участь у конкурсі взяли 11 студентських команд (від кожного навчально-наукового інституту) і дванадцята — "Неудержимые" —  адміністрації університету в дещо оновленому складі, у порівннянні з тією, що приймала участь у конкурсі "Що? Де? Коли?". До складу останньої увійшли: директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин, начальник планово-фінансового відділу університету Наталія  Дробот, завідувач кафедри психології Віталій Шмаргун, начальник відділу управління якістю Дмитро Мотринчук, старший викладач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Оксана Терпицька.

     Власне змагання пройшли у цікавій, безкомпромісній та завзятій боротьбі. Перші питання стосувалися мультфільмів радянської доби і в їх розгадуванні представники команди "Неудержимые" були явними лідерами. Проте на завершення організатори конкурсу поставили питання з сучасної іноземної мультиплікації, американських коміксів та японських аніме. І збірні ННІ рослинництва, екології і біотехнології "Гастроном", ННІ бізнесу "Даздранагон" та ННІ земельних ресурсів і права команда "Монтенегро" відповідно посіли три перших місця, посунувши команду адміністрації на четверту сходинку.

     

     

     Загалом за результатами перших двох днів «Тижня інтелектуальних ігор» лідирує команда ННІ бізнесу, за якою розташувалися представники Українського ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей економіки і ННІ рослинництва, екології і біотехнології.

     

Сьогодні фінальні баталії в конкурсі "Брейн ринг", який і визначить переможця всього інтелектуального тижня.

     

Дмитро Черкашин,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook