На кафедрі розпочалася дистанційна виробнича практика у студентів 3 курсу з дисципліни "Цивільне та сімейне право"

7 червня 2022 року

    Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців та  у відповідності до робочого навчального плану та наказу ректора університету «Про завершення другого весняного семестру 2021-2022 навчального року» від 18.03.2022 р. № 160 на юридичному факультетібуло встановлено бази дистанційної виробничої практики для студентів 3 курсу денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності право.                                                                           

    Цьогорічна дистанційна виробнича практика з «Цивільного та сімейного права» проводиться на базі університету провідними викладачами кафедри цивільного та господарського права. Під час проходження практики студенти закріплюють знання набуті під час лекційних занять і отримують практичні навички по складанню документів та вирішенні кейсів. Керівниками виробничої практики призначено: завідувача кафедри, д.ю.н., професора Олексія Піддубного, к.ю.н., доцентку Інну Горіславську, к.ю.н., доцентку Юлію Канарик, к.ю.н., доцентку кафедри Анну Коваль

     06 червня 2022 року керівники практики провели із студентами консультацію щодо вимог проходження дистанційної практики на навчально-інформаційному порталі Eleаrn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=3359&notifyeditingon=1).   

     Завідувач кафедри Олексій Піддубний наголосив майбутнім практикантам про дотримання вимог щодо техніки безпеки і провів інструктаж. Також Олексій Юрійович пояснив ключові складові програми практики, детально зупинився на виконанні кожного пункту завдання, наголосив на важливих практичних навиках, що мають сформуватися у майбутнього правовика.

     Юлія Канарик розповіла про організаційні моменти, познайомила з документальним оформленням виконання програми практики.

     З  06 червня по 15 липня 2022 року студенти будуть виконувати практичні завдання на платформі Eleаrn, а 18 липня 2022 року буде проведена підсумкова атестація за результатами дистанційної виробничої практики у формі захисту звітів.         

Бажаємо студентам вдалої практики та успішного захисту звітів у підсумку!

Юлія Канарик, 

доцентка кафедри цивільного та господарського права    

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook