День відкритих дверей в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

5 червня 2022 року

  04 червня 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» відбувся День відкритих дверей, який пройшов у режимі online. Учасники заходу змогли прослухати актуальну та важливу інформацію про заклад фахової передвищої освіти та особливості прийому у 2022 році, поспілкуватися, поставити запитання, які найбільше їх цікавили.

     Присутніх абітурієнтів, їхніх батьків та всіх учасників привітав в.о директора коледжу Дмитро Костюк. У своїй промові Дмитро Андрійович зупинився на реаліях сьогодення, зазначивши, що четвертий місяць триває повномасштабна російсько-українська війна, йде 101 день героїчного спротиву українського народу російській навалі, та, не зважаючи на важкі часи, наш заклад освіти продовжує жити і працювати.
    Ми не повинні забувати тих, хто віддав своє життя, захищаючи країну, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Учасники заходу вшанували пам'ять українців, які віддали життя за Батьківщину, хвилиною мовчання.

     Дмитро Андрійович зазначив, що Ірпінський фаховий коледж – один із кращих закладів фахової передвищої освіти Київщини, який є відокремленим структурним підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України. В.о. директора закладу наголосив на перевагах навчання в коледжі, розповів про Національний університет біоресурсів і природокористування України як один із провідних університетів наук про життя не лише в нашій країні, але й далеко за її межами. Коледж разом з НУБіП України реалізує ступеневу систему підготовки фахівців. Наші випускники мають прекрасну можливість продовжити навчання в базовому Університеті за освітніми програмами бакалавра і магістра. Університет надає якісні освітні послуги та готує професіоналів своєї справи.
    Заслуговує на увагу також і системна виховна робота в коледжі: національно-патріотичне виховання, умови для розвитку особистості, діяльність колективів художньої самодіяльності, фізкультурно-масова робота на базі сучасної спортивної бази.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла ознайомила вступників з новаціями вступної кампанії 2022 року, детально зупинилася на строках прийому заяв та документів, процедурі подання електронних заяв, що дає можливість скористатися правом на вступ і випускникам загальноосвітніх закладів, які перебувають за межами України. Наголосила, що важливим моментом вступу у 2022 році є індивідуальна усна співбесіда та мотиваційний лист.
     Для отримання індивідуальних консультацій та практичної допомоги, Оксана Іванівна порадила майбутнім вступникам та їхнім батькам звертатися до Приймальної комісії коледжу, на базі якої буде працювати консультаційний центр для надання допомоги вступникам щодо створення електронних кабінетів та розміщення в них необхідних документів. Також звернула увагу, що з детальною інформацією про умови прийому можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Абітурієнту».

     Про освітньо-професійні програми, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, переваги та перспективи навчання в коледжі абітурієнти дізналися з виступів завідувачки економічного відділення Наталії Лісовської і завідувачки відділення підприємництва та інформаційних технологій Тетяни Семененко. Інформацію завідувачок відділень доповнили продемонстровані відеоролики про спеціальності, які також дали можливість провести віртуальну екскурсію коледжем.

   Від імені студентського самоврядування учасників Дня відкритих дверей привітала голова студентської ради коледжу Ангеліна Міколенко. У своїй презентації вона продемонструвала, яким чином кожен студент закладу освіти може реалізувати свою активність, розповіла про славні традиції, які є в коледжі. Ангеліна запросила абітурієнтів стати частинкою студентської родини Ірпінського фахового коледжу НУБіП України і наголосила, що вони вже зробили свій правильний вибір, взявши участь у нашому спільному заході.

     Наталія Шмарко, художній керівник, зосередила увагу вступників на організації відпочинку та студентському дозвіллі в коледжі, роботі гуртків, секцій тощо. Розповіла про волонтерську діяльність здобувачів освіти і викладачів, участь студентів у міжнародних і всеукраїнських конкурсах, фестивалях та інших заходах, організованих Ірпінською міською радою.

    Після виступів відбулося жваве обговорення запитань, які надходили від абітурієнтів та їх батьків. Вступників цікавило, на скільки спеціальностей можна буде подати заяви при вступі, як проходитиме індивідуальна усна співбесіда, якими пільгами користуються внутрішньо-переміщені особи; уточнювали незрозумілі їм питання щодо етапів вступної кампанії; цікавилися, чи є у коледжі сховище, в яке можуть бути переміщені учасники освітнього процесу у разі виникнення повітряної тривоги, та як призначатиметься стипендія, забезпечуватимуться студенти гуртожитком тощо.

Дякуємо всім, хто приєднався до Дня відкритих дверей в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України!

     Слідкуйте за нашим сайтом та соціальними мережами, щоб не пропустити актуальні новини вступної кампанії. Докладну інформацію щодо Вступу-2022, роботи підготовчих курсів, етапів вступної кампанії можна дізнатися: на сайті коледжу http://iek.irpin.com/, сторінці коледжу у Facebook https://www.facebook.com/vpnubipiek/ або звернувшись за телефоном приймальної комісії (068) 601-26-37.

Оксана Погоріла,
відповідальний секретар приймальної комісії

 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook