Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого успішно завершила другий тиждень навчання у дистанційному форматі

27 березня 2022, 9:46
ФВМ НУБіП України

Упродовж вже другого тижня на кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого здобувачі вищої освіти опрацьовували навчальний матеріал на платформі ELEARN, а також отримували знання під час онлайн лекцій та консультацій усіх викладачів кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого. Ця робота проводиться всіма можливими засобами – електронною поштою, через Viber, Telegram, а також із використанням платформ ZOOM, Cisco Webex і Google Meet.

Знання на кафедрі опановують студенти цілого ряду спеціальностей, підготовка яких відбувається на факультетах ветеринарної медицини; тваринництва і водних біоресурсів; гуманітарно-педагогічного; харчових технологій та управління якістю продукції АПК; у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Ці студенти успішно вивчають як фундаментальні, обов’язкові дисципліни, так і вибіркові. Крім того, провідні спеціалісти кафедри відновили роботу на підготовчих курсах до вступу в наш університет. Здобувачі освіти проявляють значний інтерес до навчання.

Прагнення до знань підтверджується також досить обнадійливими результатами складання іспиту з дисципліни «Біохімія» студентами 2 курсу заочної форми навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Цей контрольний захід відбувся 21 березня 2022 р.

Варто відмітити активну роботу всіх студентів попри технічні складнощі і особливості воєнного часу: вони активно долучаються до роботи, задають питання, беруть участь у дискусіях, інтенсивно працюють в електронних навчальних курсах. Наша молодь мотивована та серйозно налаштована продовжувати навчання. Про це свідчить кількість студентів, які активно працюють як під час лекцій, так і самостійно. Вона становила 40–80 %.

Завідувач кафедри, професор
Віктор Томчук

 



 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook