Ректор та голова наглядової ради проконтролювали початок занять

14 березня 2022 року

 14 березня 2022 року ректор Станіслав Ніколаєнко разом з головою наглядової ради Миколою Томенком обговорили з деканами факультетів та директорам навчально-наукових інститутів відновлення навчального процесу. 

Навчальний відділ проаналізував місцеперебування науково-педагогічних працівників університету. Так, 37% з них перебувають в Києві та околицях столиці, 54% в різних регіонах країни, 5% за кордоном, 3% - в кампусі. З частиною викладачів відновлюється зв’язок. 
 
За даними деканатів та дирекцій, 19% студентів перебувають в Києві чи його околицях, 67% в інших регіонах України, 7% виїхали за кордон і 1% знаходиться в кампусі. Прикро, але поки що з частиною студентів не відновлено зв’язок. Викладачі, куратори та старости докладають максимум зусиль аби їх розшукати та залучити в навчальний процес.
 
У цілому процес розпочався, з близько 500 груп, що навчаються, приступили 497. Явка студентства різна, коливається від 32% до 85%.
 
Ректор закликав студентів до навчання в різні способи: індивідуальні консультації, самостійна робота з викладачем, онлайн заняття тощо.
 
Потрібно негайно завантажити навчальні матеріали, бути готовими до будь-яких змін. Старости, викладачі, завідувачі кафедрами, деканати і дирекції повинні знати про кожного студента, науково-педагогічно працівника. Думаємо і дбаємо про майбутнє, про хліб і до хліба, про мир і перемогу!
 
Пресслужба
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook