Факультет землевпорядкування

Конференції, семінари, круглі столи

   Круглі столи, що регулярно проводяться на його базі за підтримки професійних громадських організацій – «Асоціація фахівців землеустрою України» та «Земельна спілка України», стали візитною карткою факультету землевпорядкування.


   Вже більше семи років факультет землевпорядкування НУБіП України на регулярній основі виступає стратегічним майданчиком професійних дискусій. Ми переконані, що саме дослідницькі заклади освіти повинні виступати центрами масштабних фахових дискусій і збирати під своїм дахом відомих вчених, практиків, представників органів влади задля вирішення найактуальніших проблем галузі. У цьому колектив факультету землевпорядкування підтримують найбільша Всеукраїнська саморегулівна організація у сфері землеустрою «Асоціація фахівців землеустрою України» на чолі з Анатолієм Полтавцем та громадська організація «Земельна спілка України» та її очільник – Андрій Кошиль. Майже щомісяця багатотисячна аудиторія знайомиться з фаховими коментарями, порадами, роз'ясненнями та аналізом ситуацій, що виникають на практиці. Їх коментують знані експерти у сфері землеустрою та геодезії, відомі професіонали у сфері правового регулювання земельних відносин, землеустрою, земельного кадастру, оцінки земель, геодезії та геоінформатики.



 

   Незважаючи на виклики, що постійно постають перед країною, протягом 2022 року на факультеті землевпорядкування, за підтримки співорганізаторів, проведено 15 круглих столів та міжнародний науково-практичний семінар. На заходи було залучено понад 50 висококваліфікованих експертів, у тому числі з Литви, Латвії, Польщі. Всього участь у них взяли понад 600 учасників.
Ключовими темами для фахової дискусії стали особливості землеустрою, топографо-геодезичної діяльності, регулювання земельних відносин в Україні в умовах воєнного стану.

 Семінари були присвячені наступним проблемним питанням:

 
 
 
   
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 

 В умовах воєнного стану заходи проходять в онлайн режимі з використанням хмарного сервісу Zoom, трансляцію можна переглянути на YouTube. Крім того, на шпальтах всеукраїнського спеціалізованого журналу «Землевпорядний вісник» – ексклюзивного інформаційного партнеру, висвітлено результати проведених зустрічей і прийнятих рішень.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook