Факультет землевпорядкування

Культурно-виховна робота

     Студентам створено умови для самостійного вдосконалення знань у вільний від навчання час, розвитку їх захоплень, усі бажаючі можуть зайнятися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах та центрах за інтересами.

 

Дозвілля на факультеті землевпорядкування


     Наші студенти є активними учасниками народного ансамблю пісні і танцю «Колос», студії академічного співу, чоловічого вокального ансамблю «Амеро», академічний хору, хореографічний ансамблю «Дівоче сузір’я», вокально-інструментального ансамблю «Октава».
       Кожен навчальний рік в університеті відкривається масштабною урочистою посвятою першокурсників у студенти - святом «День знань», на якому, окрім науково-педагогічних працівників, студентів та їх батьків, випускників університету минулих років, присутні почесні гості, видатні люди сьогодення, відомі учені, успішні бізнесмени-аграрники та політики. Цього дня до університету приїжджають зарубіжні гості, яких з кожним роком стає все більше, що свідчить про зростання міжнародного іміджу НУБіП України.
     З першими променями весняного сонця в університет з року у рік, уже понад чверть століття, приходить фестиваль художньої творчості «Голосіївська весна». На ньому обдарована талантами молодь демонструє свою виконавську майстерність у різноманітних жанрах. Факультет землевпорядкування щорічно бере участь у цьому заході та отримує нагороди.
     Захоплені студенти і святом краси та мужності «Краса НУБіП України», і прем’єрами театральних вистав народного театру «Березіль», а також вечорами спортивної слави, святкуванням Жіночого дня, Дня студента, Нового року, ювілейних дат визначних історичних діячів, письменників, Днями випуску молодих фахівців.
     Щороку відзначається і День Перемоги у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс студентам та викладачам університету, які загинули під час Другої світової війни, є своєрідним вівтарем, де щороку молодь та науково-педагогічні працівники НУБіП України складають данину пам’яті полеглим воїнам. У ході мітингу-реквієму на меморіальному комплексі висловлюється вдячність ветеранам війни за їх патріотизм і героїзм у боротьбі за волю України.
     Студенти факультету беруть активну участь в усіх традиційних культурно-масових заходах, що також проводяться на рівні факультетів та інституту, серед яких День знань, творчі вечори знайомств першокурсників, день народження Т. Г. Шевченка, Міжнародний жіночий день, День землевпорядника тощо.
      Наші студенти відвідують театри, музеї, виставки, палаци культури та інші культурні центри м. Києва, а також займаються благодійною роботою, відвідуючи дитячі будинки.
      Університет має спортивну базу, до якої входять стадіон з футбольним полем та легкоатлетичними біговими доріжками і трибунами на 1500 місць, відкриті майданчики з асфальтовим покриттям для: баскетболу, волейболу, гандболу, хокею, тенісний корт; майданчик з гумовим покриттям для волейболу, гімнастичне містечко. Поруч зі стадіоном знаходиться майданчик для міні-футболу з штучним  покриттям.

   Щорічно в університеті проводяться Спартакіада студентів НУБіП України; cпартакіада "Здоров'я" серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України; Спартакіада серед студентів, що проживають в гуртожитках НУБіП України; змагання на Кубок НУБіП України з різних видів спорту; змагання на факультетах з окремих видів спорту.
   Цього року студентським активом розпочато добру традицію проводити турніри з картингу, де беруть участь не лише студенти, а й викладачі нашого факультету.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook