Факультет землевпорядкування

Наукова діяльність

  Досвід функціонування найкращих університетів світу свідчить про дуже суттєву роль наукових досліджень у формуванні їх статусу та іміджу. Вони давно усвідомили, що навчально-виховний процес досягне успіху лише тоді, коли він опиратиметься на передове наукове підґрунтя і враховуватиме запити практики.


 Оскільки Національний університет біоресурсів і природокористування  України позиціонує себе як дослідницький, то роль наукової роботи в різних категоріях його представників – академіків, професорів, докторантів, доцентів, старших наукових співробітників, старших викладачів, асистентів, аспірантів та магістрантів – має бути визначальною, тобто такою, яка забезпечуватиме прогрес і в науці, і в освіті, і в реалізації завдань розвитку господарського комплексу, вирішенні соціальних, екологічних, культурологічних та інших проблем сучасного світу. 


 


   Факультет землевпорядкування займає лідерські позиції серед споріднених факультетів на теренах України: за кількістю студентів, зарахованих на очну форму навчання й у т. ч. на бюджетні місця; за обсягом держбюджетних науково-дослідних проектів, фінансованих МОН України; за обсягом зароблених ННВЦ коштів; за різноманіттям тематики, форм і методів проведення науково-дослідних, освітньо-наукових та науково-практичних та популяризаційних робіт і заходів; за рівнем інструментального оснащення навчального і дослідницького процесу.


 



   Важливе місце у науковій роботі займає підготовка і захист докторських та кандидатських дисертацій. 
  Суттєва увага приділяється оновленню матеріально-технічної бази навчально-наукових і навчально-науково-виробничих лабораторій, для яких придбано нове геодезичне обладнання та інструменти, використання яких підвищить якість як освітнього процесу, так і науково-дослідних робіт.


 



 

 
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook