Учениця 11 класу Олена Котенко: «Моя майбутня професія – лікар ветеринарної медицини»

16 листопада 2021 року
     Серед тих, хто бажає навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини – учениця 11 класу Кловського ліцею №77 Олена Котенко.

     Олена обрала НУБіП України саме тому, що він є потужним, сучасним і багатопрофільним закладом вищої освіти. Підготовка фахівців тут проводиться за бакалаврськими й магістерськими освітніми програмами. Чільне місце в освітньому процесі відводиться практичній підготовці. Університет постійно оновлює матеріально-технічну базу освітнього процесу, наповнює новими зразками та технологіями навчальні лабораторії, співпрацює з провідними роботодавцями, які дають можливість проходження виробничої практики на передових сучасних підприємствах. Окрім того, університет розташований на мальовничій території Голосіївського парку і кожен його куточок зачаровує своєю неповторністю. Родзинкою університету сьогодні є ботанічний сад, тінисті алеї якого наповнені чарівними альтанками, фонтанами місточками та статуями.
     Олена з дитинства мріє бути ветеринарним лікарем. Дівчина розуміє, що ця професія нелегка. Вона потребує багато знань, терпіння, індивідуального підходу до кожного пацієнта. Людина, що обрала цю професію, повинна бути доброю, чуйною, терплячою і мати велику силу волі. Всі ці риси характеру притаманні дівчині й вона впевнена, що зробила правильний вибір.

     Ольга Тупицька, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого, ознайомила ученицю із структурою університету та факультету ветеринарної медицини, умовами і правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, спортивними й культурними заходами, які щорічно проводяться на території закладу. Окрему увагу Ольга Тупицька приділила особливостям вступної кампанії 2022 року, розкрила специфіку спеціальностей, за якими навчаються на факультеті ветеринарної медицини, звернула увагу на унікальну можливість для вступників до Національного університету біоресурсів і природокористування України отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО за участь у Всеукраїнській олімпіаді з обраних предметів, що може бути вирішальним при вступі до НУБіП України. Ольга Тупицька детально розповіла Олені про підготовчі курси, їхнє значення для поглиблення знань при здачі ЗНО і подальшого навчання в університеті, та роль курсів у адаптації абітурієнтів до студентського життя.
     Всі ці фактори враховують наші абітурієнти, що обирають навчання в НУБіП України.

Ольга Тупицька,
доцент кафедри біохімії і
фізіології тварин імені акад. М.Ф. Гулого

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook