День відкритих дверей під час шкільних осінніх канікул в онлайн-форматі на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук

5 листопада 2021 року

Під час осінніх канікул, вже традиційно, кафедра міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відкрила свої двері для учнів шкіл в онлайн-форматі.
На захід завітали старшокласники з різних регіонів України: учні 10-х класів – з ознайомчою метою, а учні 11-х класів – з метою визначитися зі спеціальністю та навчальним закладом для майбутнього вступу. Зокрема, були представники з Тальнівської ЗОШ №2 (Черкащина), Бершадського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3 Бершадської міської територіальної громади Гайсинського району Вінницької області, Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» (Вінничина), Вишгородської ЗОШ № 1, ЗОШ с. Мирне Бориспільського району Київщини, школи I-III ступенів № 36 імені С.П. Корольова міста Києва, Київського коледжу комп’ютерних технологій та економіки, Українського гуманітарного ліцею міста Києва.          

     

Завідувач кафедри міжнародних відносин і суспільних наук професор Стрілець Василь Васильович звернувся до гостей з вітальним словом, а колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук надав докладну інформацію щодо спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та про переваги навчання й здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Студентка та староста групи МВ-18001 Грищук Анна запропонувала цікаву презентацію про спеціальність та кафедру. Майбутні абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування за кордоном, вивчення іноземних мов, проживання в гуртожитку та перспективи подальшого працевлаштування.

                       

          

Дякуємо всім, хто взяв участь у заході! Нагадуємо, що ми завжди відкриті до діалогу, тому, якщо залишилися питання, чи потрібна консультація – звертайтеся до нас за контактами:
Адреса: 03041, м. Київ, вул. Генерала Родімцева, 19, навчальний корпус № 1, кімнати 54, 55, 56.
Тел.: (044) 527-81-16, 527-81-71
Електронна пошта: [email protected]

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook