Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності

Навчально-методичне забезпечення

 2023 рік

Солодкий М.О., Ільчук М.М., Яворська В.О. Біржова торгівля на товарних ринках. Навч. посіб. Київ. В-во НУБІП України. 593с.
Обґрунтування господарських рішень та оцінка ризиків: підручник (перевидання) / Рогач С.М., Герасимчук Н.А., Мірзоєва Т.В., Томашевська О.А., Радько В.І. К.: ЦП Компринт, 2023. 465 с.
Березовська Л.О. Конспект лекцій для самостійної роботи студентів з дисципліни «Інноваційний розвиток торговельних підприємств». Київ: НУБІП України, 2023. 182 с.
Ільчук М.М. , Солодкий М.О., Коновал І.А., Яворська В.О., Нікітченко С.О. Методичні вказівки до проходження виробничої практики здобувачам освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». К.: НУБіП України, 2023. 54 с.
Ільчук М.М. Солодкий М.О., Коновал І.А., Яворська В.О., Нікітченк С.О. Методичні вказівки до проходження виробничої практики здобувачам освітнього ступеня «магістр» спеціальності 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». К.: НУБіП України, 2023. 38 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А Організація виробництва. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» денної форми навчання. К.: НУБіП України, 2023. 48 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Планування, стратегія та контроль на підприємстві» для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економіка підприємства». К.: НУБіП України, 2023. 47 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Бізнес-планування підприємницької діяльності» для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Магістр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». К.: НУБіП України, 2023. 79 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А. Організація виробництва. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» денної форми навчання. К.: НУБіП України, 2023. 50 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А. Бізнес-планування підприємницької діяльності. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Магістр» спеціальностей 051 «Економіка». К.: НУБіП України, 2023. 40 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А. Бізнес-планування підприємницької діяльності. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Магістр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». К.: НУБіП України, 2023. 40 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А., Барановська О.Д., Яворська В.О. Педагогічна (асистентська) практика. Методичні рекомендації до проходження педагогічної практики здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії спеціальності 076 – «Підприємництво та торгівля». К.: НУБіП України, 2023. 25 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А., Радько В. Планування бізнесу. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» денної форми навчання. К.: НУБіП України, 2023. 38 с.
Ільчук М.М., Коновал І.А., Радько В.І. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Планування бізнесу» для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля». К.: НУБіП України, 2023. 47 с.
Кириченко А.В. Методичні вказівки з курсу «Комерційна діяльність та бізнес-комунікації». Київ: НУБІП України, 2023. 85 с.
Любар Р.П. Методичні вказівки для самостійної роботи та практичних занять з дисципліни «Стратегія підприємства». Київ: ЦП «Компринт», 2023. 55 с.
Любар Р.П. Планування і контроль на підприємстві. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», Київ: ЦП «Компринт». 2023. 57 с.
Любар Р.П., Організація виробництва. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «Компринт», 2023. 60 с.
Маршалок М.С. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність підприємства» для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового ступеня) за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Київ, НУБІП України. 2023. 80 с.
Маршалок М.С. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Оцінка і розвиток підприємства» для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового ступеня) за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Київ, НУБІП України. 2023. 80 с.
Нікітченко С.О. Практикум з дисципліни «Підприємницька діяльність» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» Київ, 2023. 161 с.
Радько В.І. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Інноваційний розвиток міжнародного агробізнесу» для здобувачів ступеня доктора філософії спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ, 2023. 32 с.
Томашевська О.А. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Економіка та організація аграрного виробництва» студентами ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» Київ, НУБІП України, 2023. 161 с.
Фурса А.В. Торгівля цінними паперами. Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ, НУБІП України. 2023. 168 с.
Яворська В.О. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Фундаментальний і технічний аналіз товарних та фінансових ринків» для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового ступеня) за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Київ: НУБІП України, 2023. 104 с.
Яворська В.О. Солодкий М.О. Методичні вказівки до підготовки курсових робіт з дисципліни «Біржова діяльність» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Київ: НУБІП України, 2023. 40 с.
Яворська В.О., Солодкий М.О. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Біржова діяльність на ринках капіталу та організованих товарних ринках» для підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) ступеня за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Київ: НУБІП України, 2023. 56 с
 
2022 р.
Організація і планування виробництва в аграрних формуваннях: навчальний посібник /За заг. ред. М.М. Ільчука. Вид. 2-ге, перероб та доп. Київ: НУБіП України, 2022. 402 с.
Березовська Л.О. Інноваційне підприємництво: конспект лекцій для самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ. НУБІП України, 2022. 171 с.
Ільчук М.М., Яворська В.О. Вступ до фаху та соціальні комунікації. Навч. посіб. Київ. В-во ФОП Ямчинський, 2022. 472с.
Ільчук М.М., Яворська В.О. Курс лекцій з дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: НУБІП України, 2022. 160 с.
Ільчук М.М., Яворська В.О. Курс лекцій з дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ. НУБІП України, 2022. 160 с.
Кириченко А.В. Електронний бізнес та цифрові інновації. Методичні вказівки до вивчення дисципліни аспірантами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ. НУБІП України, 2022. 37 с.
Кириченко А.В. Методологія та організація наукових досліджень. Курс лекцій до вивчення дисципліни магістрами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ. НУБІП України, 2022. 76 с.
Кириченко А.В. Методологія та організація наукових досліджень. Методичні вказівки до вивчення дисципліни магістрами спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ. НУБІП України, 2022. 36 с.
Маршалок М.С.  Конкурентоспроможність підприємства. Методичні вказівки для самостійної роботи і контролю знань студентів ОС «Магістр» спеціальностей – 051 «Економіка.  Київ : ЦП «Компринт», 2021. 52 с.
 Маршалок М.С. «Конкурентоспроможність підприємницьких структур». Методичні вказівки для практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Магістр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ : ЦП «Компринт», 2022. 65 с.
Маршалок М.С. Оцінка бізнесу. Методичні вказівки до вивчення дисципліни для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «Компринт», 2022. 56 с.
Томашевська О.А. Нікітченко С.О. Управління витратами. Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункових завдань. Київ: ЦП «Компринт» , 2022. 115 с.
Фурса А.В. Стратегія і розвиток бізнесу. Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни студентами ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: НУБІП України, 2022. 176 с.
Яворська В.О. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Аналіз товарних і фінансових ринків» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Київ: НУБІП України, 2022. 102 с.
Яворська В.О. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Аналіз товарних і фінансових ринків» для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Київ: НУБІП України, 2022. 102 с.
 
2021 р.
Ільчук М.М., Коновал І.А., Дмитрук М.І. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Планування бізнесу» для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».. Київ: НУБіП України, 2021. 47 с.
Ільчук М.М., Томашевська О.А. Методичні вказівки до проходження навчальної практики з організації агробізнесу  студентами ОС «Бакалавр»  ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». К: ЦП «Компринт», 2021.16 с.
Ільчук М.М., Томашевська О.А. Організація агробізнесу. Методичні вказівки до вивчення дисципліни студентами ОС «Бакалавр»  ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». К: ЦП «Компринт», 2021.19 с.
Березовська Л.О. Інноваційне підприємництво. Методичні вказівки для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «КОМПРИНТ», 2021. 34 с.
    Березовська Л.О. Міжнародна комерція. Методичні вказівки для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «КОМПРИНТ», 2021. 30 с.
Березовська Л.О. Інноваційне підприємництво. Конспект лекцій для самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «Компринт», 2021. 224 с.
Березовська Л.О. Міжнародна комерція. Конспект лекцій для самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «Компринт», 2021. 240 с.
 Кириченко А. В. Методичні вказівки щодо виконання та захисту курсової роботи з дисципліни «Торговельна логістика» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 17 с.
Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Товарознавство» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 30 с.
Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Торговельна логістика» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 31 с.
Кириченко А. В. Курс лекцій до вивчення дисципліни «Товарознавство» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 91 с.
Кириченко А. В. Курс лекцій до вивчення дисципліни «Торговельна логістика» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 75 с.
          Панкратова Л.Л. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Ціна і ціноутворення», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2020. 23 с.
Панкратова Л.Л. Курс лекцій з дисципліни «Ціна і ціноутворення», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2021. 
Панкратова Л.Л. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Організація торгівлі», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2020. 25 с.
Панкратова Л.Л. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація торгівлі», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2021. 25 с.
Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Біржова діяльність» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 55 с.
Яворська В.О. Методичні вказівки до проходження навчальної практики «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для студентів ОС Бакалавр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 41 с.
Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до проходження навчальної практики з біржової діяльності для студентів ОС Бакалавр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 39 с.
 Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни "Біржова діяльність" студентами ОС "Бакалавр" спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Київ, НУБІП, 2021. 45 с.
Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 65 с.
 Ільчук М.М., Коновал І.А., Дмитрук М.І. Методичні вказівки до виконання курсових робіт з дисципліни «Планування бізнесу» для студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».. Київ: НУБіП України, 2021. 47 с.
 Ільчук М.М., Томашевська О.А. Методичні вказівки до проходження навчальної практикиз організації агробізнесу  студентами ОС «Бакалавр»  ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». К: ЦП «Компринт», 2021.16 с.
 Ільчук М.М., Томашевська О.А. Організація агробізнесу. Методичні вказівки до вивчення дисципліни студентами ОС «Бакалавр»  ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». К: ЦП «Компринт», 2021.19 с.
  Березовська Л.О. Інноваційне підприємництво. Методичні вказівки для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «КОМПРИНТ», 2021. 34 с.
Березовська Л.О. Міжнародна комерція. Методичні вказівки для проведення практичних занять та самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «КОМПРИНТ», 2021. 30 с.
Березовська Л.О. Інноваційне підприємництво. Конспект лекцій для самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «Компринт», 2021. 224 с.
Березовська Л.О. Міжнародна комерція. Конспект лекцій для самостійної роботи студентів повного терміну денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: ЦП «Компринт», 2021. 240 с.
39. Кириченко А. В. Методичні вказівки щодо виконання та захисту курсової роботи з дисципліни «Торговельна логістика» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 17 с.
Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Товарознавство» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 30 с.
Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Торговельна логістика» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 31 с.
Кириченко А. В. Курс лекцій до вивчення дисципліни «Товарознавство» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 91 с.
Кириченко А. В. Курс лекцій до вивчення дисципліни «Торговельна логістика» ОС «Бакалавр», спеціальність: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2021. 75 с.
 Панкратова Л.Л. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Ціна і ціноутворення», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2020. 23 с.
Панкратова Л.Л. Курс лекцій з дисципліни «Ціна і ціноутворення», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2021. 
Панкратова Л.Л. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Організація торгівлі», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2020. 25 с.
Панкратова Л.Л. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація торгівлі», для ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, К. НУБіП України, 2021. 25 с.
          Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Біржова діяльність» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 55 с.
Яворська В.О. Методичні вказівки до проходження навчальної практики «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для студентів ОС Бакалавр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 41 с.
Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до проходження навчальної практики з біржової діяльності для студентів ОС Бакалавр спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 39 с.
Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни "Біржова діяльність" студентами ОС "Бакалавр" спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Київ, НУБІП, 2021. 45 с.
Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Вступ до фаху та соціальні комунікації» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ, НУБІП, 2021. 65 с.
 
2020 р.
Ільчук М.М., Солодкий М.О., Яворська В.О. Аналіз і прогнозування біржового ринку: навчальний посібник. К.: ЦП Компринт, 2020. 642 с.
Солодкий М.О., Ільчук М.М., Яворська В.О. Аналіз і прогнозування біржового ринку: навч. посіб. ФОП Ямчинський О.В., 2020. 642с.
Ільчук М.М., Коновал І.А., Любар Р.П. Планування бізнесу. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання. уклад. М.М. Ільчук, І.А. Коновал, Р.П. Любар – К.: НУБіП України, 2020. 24 с.
 Ільчук М.М., Коновал І.А., Любар Р.П. Організація виробництва. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання. К.: НУБіП України, 2020. 28 с.
 Ільчук М.М., Коновал І.А., Любар Р.П. Організація агробізнесу. Методичні вказівки до вивчення дисципліни, виконання практичних і самостійних завдань, дистанційного навчання для підготовки фахівців ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання. К.: НУБіП України, 2020. 17 с.
  Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Клірингова та розрахункова діяльність» ОС «Магістр», напрям підготовки: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2020. 53 с.
 Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Публічні закупівлі та біржова електронна торгівля» ОС «Магістр», напрям підготовки: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2020. 39 с.
 Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Хеджування ф’ючерсами і опціонами» ОС «Магістр», напрям підготовки: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2020. 56 с.
  Кириченко А. В. Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з дисципліни «Хеджування ф’ючерсами і опціонами» ОС «Магістр», напрям підготовки: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Київ: 2020. 19 с.
  Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Публічні закупівлі» ОС «Магістр», напрям підготовки: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Київ: 2020. 42 с.                                                    
  Кириченко А. В. Методичні вказівки до вивчення дисципліни «Основи біржової діяльності» ОС «Бакалавр», напрям підготовки: 071 «Облік і оподаткування». Київ: 2020. 22 с.
 Ільчук М.М., Коновал І.А.,  Яворська В.О., Дммтрук М.І. Методичні вказівки до проходження виробничої практики здобувачам освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» К.: НУБіП України, 2021. 48 с.
 Яворська В.О. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Університетська освіта» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ: ЦП Компринт, 2020. 90 с.
 Солодкий М.О., Яворська В.О. Методичні рекомендації до вивчення дисципліни «Сільськогосподарське хеджування» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Київ: ЦП Компринт, 2020. 97 с
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook