Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності

Phd

 
 
Гарант програми д. е. н., професор
Радько Віталій Іванович
Характеристика ОПП

Доктор філософії з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності - це освітній і водночас перший науковий ступінь, що здобувається на третьому рівні вищої освіти на основі ступеня магістра.  Якщо Ви здатні генерувати нові ідеї і готові поділитися ними в глобальному середовищі, вболіваєте за майбутнє своєї країни і хочете змінити його на краще, прагнете здійснити якісні зміни в економіці – це Ваш вибір.

ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» забезпечує підготовку висококваліфікованих фахівців, які володіють теорією, методологією й інструментарієм проведення наукових досліджень з обраної тематики, здатні ідентифікувати та вирішувати актуальні наукові та прикладні проблеми у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Програма забезпечує високий професійний рівень здобувачів, що розширює їх можливості участі в міжнародних наукових проєктах, дозволяє викладати фахові дисципліни в закладах вищої освіти, а також претендувати на перспективні посади в наукових, освітніх закладах, державних установах та бізнес-структурах.

Переваги навчання

Мати змогу втілити свої креативні ідеї в життя в галузі підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, використовувати власні напрацювання при розробці курсів та викладанні фахових дисциплін, у професійній діяльності за фахом.

Працювати в колективі науковців, які мають широкий досвід наукової роботи та напрацювання в даній сфері, володіють відповідним методичним інструментарієм та базою проведення наукових досліджень.

Долучитися до міжнародних проєктів, грантів, семінарів та стажувань в якості дослідника, представляти Університет в науковому середовищ

Використовувати матеріально-технічну базу кафедри та Університету, сучасні інформаційні технології для розв`язання поставлених в науковому дослідженні проблем.

 Профіль випускника

Випускники здатні розв’язувати комплексні проблеми в галузі професійної, у тому числі дослідницько-інноваційної діяльності у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, що передбачає глибоке переосмислення наявних та створення нових цілісних знань та/або професійної практики.

 Кар’єрні можливості

Випускники можуть працювати: в закладах вищої освіти (коледжі, інститути, академії, університети та ін.), професійних навчально-виховних закладах (професійно-технічні училища, професійні училища та ін.), в державних та наукових установах (організаціях) будь-якого рівня, на біржах та пов`язаних з ними структурах, на керівних посадах в закладах торгівлі, тощо.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook