Department of Animal and Food Hygiene named after Professor A.K. Skorokhodko

New Major

Нова спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза»

Після закінчення навчання спеціалісти отримують ступінь магістра за спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза», яка, згідно з Всесвітньою організацією охорони здоров’я тварин (МЕБ), має розширені (розширені) компетенції, і може працювати на таких посадах згідно з Класифікатором професій України:
- Головний ветеринарний лікар (1237.1);
- ветеринарний експерт з гігієни та санітарії (код КП - 2223.2);
- ветеринарний експерт з безпеки та якості сільськогосподарської та харчової продукції (код КП - 2223.2);
- ветеринарний лікар м'ясопереробних підприємств (код КП - 2223.2);
- начальник (заступник) Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів обласного (міського, районного) рівня (1229,3),
- головний інспектор державного контролю (1229,1);
- головний державний ревізор (1229.1);
- молодший науковий співробітник (ветеринарна медицина) (2223,1);
- науковий співробітник (ветеринарна медицина) (2223,1);
- завідувач лабораторії (1229.4)
- спеціаліст провідних компаній світу з органічної продукції, аудиту, сертифікації та ін.

 

To Applicants (синій)Regional Educational Institutions (синій)Press-centre

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook