15 квітня 2021 року відбудеться науково-практична студентська конференція «Сучасний землеустрій: фахівці-майбутнього. Геодезія очима студентів: історія, перспективи і сьогодення» в рамках дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням»

5 березня 2021 року

 Запрошуємо долучитися до науково-практичної студентської конференції в рамках дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням»

Щорічно весною землевпорядники України у відзначають своє професійне свято. У колоніальні часи землеміри були серед лідерів спільноти – державних діячів, впливових громадян і засновників культурних стандартів, включаючи таких людей, як Джордж Вашингтон і Томас Джефферсон. Першокурсники пишаються своєю майбутньою професією і орієнтуються на світових лідерів і їхні кар’єрні здобутки.

Запрошуємо долучитися до науково-практичної студентської конференції «Сучасний землеустрій: фахівці-майбутнього. Геодезія очима студентів: історія, перспективи і сьогодення» в рамках дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням», яка відбудеться 15 квітня 2021 року 8.30 -13.00 год.

Мета конференції: обговорення сучасного стану та викликів професії, становлення фахівців, відомі постаті і формула успіху, видатні випускники, а також відзначення 25-річчя відновлення роботи факультету землевпорядкування у Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

Робочі мови: українська

До 1 квітня 2021 р. старости подають список студентів і обрані теми для участі у конференції.
Студент кожен завантажує презентацію на інформаційну платформу (курс «Українська мова за професійним спрямуванням») до 1 квітня 2021. Студенти отримають 15 балів за виступ і презентацію.

Тематичні секції віртуальної конференції:


1. Чому я обрав свій фах.
2. Прогнози еволюції галузі.
3. Видатні постаті їхній вплив на мій світогляд.
4. Інновації у світі та Україні (порівняння, практичний досвід)
5. Майбутнє професії землевпорядника.

За детальною інформацію щодо участі в конференції звертайтесь за посиланням , доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Чекалюк Вероніка Василівна.

Стрімка діджиталізація сучасного світу, поява нових професій і методів навчання — це виклики для традиційної системи освіти. Наші студенти орієнтовані на гнучкість у пристосуванні до реалій сьогодення. Час першокурсникам опанувати нові технології, це друга конференція як освітня платформа сучасного зразка дистанційного навчання — Ukraine Smart School надає можливість студентам консолідувати свої доповіді у smart-спільноту, розповісти про себе і познайомитися з колегами.
Карантин - це випробування, котре ми налаштовані пройти, ми готові до продуктивного он-лайн навчання. Ми самі «малюємо» своє життя, у більшості випадків. Людина здатна творити дива. Творіть, експериментуйте, читайте, навчайтеся… знання – це ключ до самовдосконалення. За допомогою діджитал-інструментів прагнемо ділитися досвідом й знаннями у галузі інновацій та технологій, розвивати інтелектуальний потенціал та пристрасть до винахідництва, допомагати у реалізації ідей та проектів, вміти спілкуватися професійною українською мовою. https://nubip.edu.ua/node/24013

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook