Всебічний розгляд результатів навчального року на порядку денному навчально-методичної ради

23 червня 2020 року
     22 червня відбулось заключне у 2019-2020 навчальному році засідання навчально-методичної ради університету. На порядок денний винесено декілька питань, що стосувались завершення навчального року та розгляду прикінцевих результатів.

     Першою доповідала начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Вона представила результати літньої екзаменаційної сесії та особливостей складання іспитів у дистанційній формі в середовищі E-learn.

    Голова ради, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша звернув увагу присутніх на неприпустимість ігнорування викладачами, кураторами та деканатами пропуску студентами занять, що призводить до відрахування студента за неуспішність протягом семестру.

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх розкрила особливості, якими охарактеризувався навчальний процес весняного семестру під час карантину.

     Професор Іван Ковальчук задав питання щодо оновлення електронних навчальних курсів та засоби контролю відвідуваності студентів саме інструментами E-learn.

     На розгляд ради була представлена доповідь про організацію проведення навчальних та виробничих практик в умовах карантину. Оксана Зазимко звернула увагу на особливості проведення таких практик та організацію звітів і захистів студентів, які пройшли практичну підготовку. Відбулась жвава дискусія щодо цього питання. Виступили заступник денкана механіко-технологічного факультету Ігор Сівак та директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Генадій Ржевський.

     Заступник начальника навчального відділу Олена Колеснікова доповіла про особливості підготовки магістрів під час карантину.

     В обговоренні прийняли участь члени навчально-методичної ради професори Володимир Костюк і Володимир Боголюбов, а також заступник декана факультету ветеринарної медицини Юрій Жук.

     Про результати роботи комісії з етики і академічної доброчесності доповіла Тетяна Кіщак, директорка наукової бібліотеки. Вона ознайомила присутніх з основними цифрами щодо перевірених навчально-методичних рукописів та кількістю відхилених рукописів.

     В обговорення прийняв участь начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько.

     На завершення традиційно розглянули подані науково-педагогічними працівниками університету навчальні рукописи та одноголосно підтримали клопотання перед вченою радою університету щодо рекомендацій до друку означених праць:

  1. Навчальний посібник «Договірне право» (автори: Бажанова В. О., Горіславська І. В., Двірська О. В., Канарик Ю. С., Коваль А. М., Панькова Л. О., Піддубний О. Ю., Пушкар М. В., Світличний О. П.).
  2. Навчальний посібник «Податкове право» (автор: Слюсаренко С.В.).
  3. Навчальний посібник «Біобезпека» (частина І) (автори: Войцицький В.М., Стародуб М.Ф., Хижняк С.В., Баранов Ю.С.).
  4. Навчальний посібник «Міжнародна інформація у професійній діяльності».
  5. Навчальний посібник «Основи риторики» (автори: Шинкарук В.Д., Теслюк В. М.).
  6. Довідник з дисципліни «Публічні закупівлі» спеціальності «Економіка» (укладачі: Вдовенко Н.М., Михальчишина Л.Г., Павленко М.М.).
  7. Словник з дисципліни «Економіка тваринництва» для спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (укладач: Вдовенко Н.М.).
  8. Термінологічний словник «Міжнародна анатомічна номенклатура птахів» (автори: Хомич В.Т., Дишлюк Н.В., Мазуркевич Т.А., Стегней Ж.Г., Усенко С.І.).

Дмитро Касаткін,
секретар НМР НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook