Студентам агробіологам - інноваційні фахові знання і компетенції

26 лютого 2020 року
     З 18 по 20 лютого 2020 року в Києві пройшла міжнародна виставка сільськогосподарських технологій «Агро Весна 2020». Було представлено експозиції – «Зернові Технології», «Agro animal show» та «Фрукти, Овочі, Логістика».

     За ініціативи викладачів кафедри рослинництва па підтримки деканату агробіологічного факультету та навчальної частини університету, під керівництвом проф. Каленської С.М., доцентів Дмитришака М.Я., Гончар Л.М. та ст.викладача Шутого О.І. Було організовано участь студентів 3 курсу агробіологічного факультету у виставкових заходах, які безумовно сприятимуть покращенню технологічної підготовки та формуванню новітніх фахових компетенції студентів.

     У виставці взяли участь понад 500 провідних компаній із 22-х країн світу. Були представлені національні експозиції Франції, Данії, Австрії, Великої Британії, Нідерландів та Німеччини, дві колективні експозиції від Туреччини та Китаю.
     Студенти мали можливість побачити останні досягнення в аграрній сфері, ознайомитися з новими моделями техніки та обладнання, інноваціями в селекції, технологіями вирощування, догляду і збирання сільськогосподарських культур.

     Відвідуючи експозицію «Зернові Технології» студенти проявили особливу цікавість до «Зернового індустріального форуму 2020». Участь у ньому взяли ключові гравці агроринку, обговорили актуальні проблеми галузі, запропонували свої рішення для розвитку аграрного бізнесу. В дискусії активну участь взяли студенти агробіологічного факультету Загородній Олег, Іваницький Євгеній та Головченко В’ячеслав.
     Київський міжнародний контрактовий ярмарок та інформаційне агентство «Інфоіндустрія» організували агрохімічний форум 2020 «День знань про насіння та ЗЗР» на якому студенти мали можливість познайомитись із новими засобами захисту рослин від шкодочинних організмів.

     ТОВ «ВІТАГРО» організував цікавий актуальний семінар «Сучасні технології вирощування основних с.г. культур в умовах нестачі вологи», «Презентацію біопрепаратів від провідного англійського виробника Legume technology». Студенти мали можливість оцінити ефективність сучасних антистресових препаратів які знижують втрати врожаю в умовах посухи.
     Посольство Франції в Україні і партнери організували день Франції провівши міжнародну бізнес-конференцію: «Агробізнес у нових реаліях», де були розглянуті особливості ведення галузі рослинництва за умов глобальних змін клімату.

Світлана Каленська,
професор кафедри рослинництва
Михайло Дмитришак, Любов Гончар,
доценти кафедри рослинництва
Олександр Шутий,
старший викладач кафедри рослинництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook