Студентка Анжеліка Кошева стала призером Всеукраїнського конкурсу інноваційних ідей «Стратегія блакитного океану»

17 листопада 2019 року
     11 листопада 2019 р. Асоціацією сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME за підтримки Академії економічних наук України було організовано роботу Міжнародного конгресу «SCIENCE FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT», приуроченого до Всесвітнього дня науки.

     Місією Конгресу було визначено: підвищити поінформованість суспільства про значення науки для сталого розвитку людської цивілізації; посилити національну і міжнародну прихильність використанню науки на благо суспільства; привернути увагу до викликів, з якими зіштовхується наука, а також збільшити підтримку наукової діяльності; сприяти розвитку міжнародних наукових досліджень заради сталого розвитку людства.
     До роботи Міжнародного конгресу долучились співробітники Національного університету біоресурсів і природокористування України. Факультет аграрного менеджменту представив к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олександр Файчук, а від економічного факультету були присутні на заході к.е.н., доценти кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Тетяна Гуцул і Тетяна Мірзоєва.

     В рамках роботи Міжнародного конгресу проходив фінал Всеукраїнського студентського конкурсу інноваційних ідей «Стратегія блакитного океану», метою якого стало сприяння інноваційному розвитку України та заохочення молоді до творчої інтелектуальної самореалізації. Організаторами цього конкурсу виступили: Асоціація сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME за підтримки Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати, Академія економічних наук України, Українська Асоціація Маркетингу, Школа бізнесу Празького економічного університету (Чеська Республіка), Вища школа бізнесу Національний Луіс Університет (Польща), Компанія «Bionity» та Благодійний фонд «Омріяна Україна».
     Серед багатьох інноваційних ідей, поданих до участі у конкурсі, організатори відібрали лише 7. Варто зазначити, що у фінал потрапив інноваційний проект студентки 4 курсу факультету аграрного менеджменту, старости наукового гуртка «Основи наукових досліджень в агробізнесі» Національного університету біоресурсів і природокористування України Анжеліки Кошевої на тему «Climeat Chatbot» (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олександр Файчук).

     Серйозну конкуренцію нашій студентці склали конкурсанти із Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Одеського національного економічного університету, Київського національного торговельно-економічного університету та інших вузів України. Останні представили на розгляд журі різноманітні цікаві інноваційні ідеї, які стосувались вирощування і переробки технічної коноплі, формування «пасивного» будинку на базі старого житлового фонду, удосконалення системи перевезень пасажирів в маршрутному таксі та ін. Проте у результаті захисту саме інноваційний проект Анжеліки Кошевої отримав найвищу оцінку.
     Зрештою, 12 листопада під час роботи Міжнародного інноваційного бізнес-форуму «SMARTINVEST – 2019: конвергенція науки та бізнесу» відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського студентського конкурсу інноваційних ідей «СТРАТЕГІЯ БЛАКИТНОГО ОКЕАНУ». Диплом ІІ ступеня за перемогу у цьому конкурсі із рук президента Асоціації сприяння глобалізації освіти та науки «СПЕЙСТАЙМ», д.е.н., проф., академіка Академії економічних наук України, віце-президента ICC Ukraine Олександра Кендюхова отримала студентка НУБіП України Анжеліка Кошева. Варто зазначити, що диплом І ступеня не було присуджено нікому, а диплом ІІІ ступеня отримала студентка Одеського національного економічного університету.

     До того ж, за перемогу у конкурсі наша студентка отримала тревел-грант на відвідування IV Міжнародної науково-практичної конференції «Пріоритети наукових досліджень: теоретична та практична цінність», 26-30 листопада 2019, м. Новий Сонч, Польща.

Вітаємо Анжеліку Кошеву! І бажаємо нових наукових перемог!

Тетяна Мостенська,
завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook