Викладачі факультету аграрного менеджменту пройшли стажування у Варшавському університеті наук про життя

4 липня 2018 року

     Протягом червня доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ольга Гогуля і Ганна Харченко проходили наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences – SGGW) в рамках участі у проекті Польського національного комітету у справах ЮНЕСКО.

     Під час стажування викладачі взяли участь у науково-практичних конференціях і семінарах, зокрема, Міжнародній науковій конференції «Економічні науки для агробізнесу та сільської місцевості», присвяченій 65-річчю факультету економічних наук Варшавського університету наук про життя, та ХІ Міжнародній науковій конференції «Глобальні проблеми сільського господарства та харчової економіки» з нагоди 45-річчя професійної діяльності доктора хаб. Марії Парлінської.

     Під час зустрічей із завідувачем кафедри економіки та організації підприємств Варшавського університету наук про життя професором Генріком Руновські і завідувачем кафедри фінансів професором Мірославом Васілєвским обговорювались питання підготовки фахівців та проведення наукових досліджень.
     Наукові консультанти доктор Агата Малак-Равліковська і доктор Сергій Заболотний ознайомили викладачів кафедри менеджменту із навчальними планами підготовки бакалаврів і магістрів за напрямом «Менеджмент» та роботою бібліотеки SGGW.

     По завершенню стажування Ольгою Гогулею і Ганною Харченко було підготовлено та представлено на обговорення членів кафедри економіки та організації підприємств і кафедри фінансів SGGW доповіді за темами їх наукових досліджень, які викликали інтерес та активні дискусії.
     Під час перебування в Польщі доценти кафедри менеджменту мали змістовні зустрічі, організовані доктором Агатою Малак-Равліковською, із заступником директора Інституту розвитку села та сільського господарства Польської Академії Наук Домінікою Мільчарек-Анджієвська та науковим співробітником відділу економічного моделювання Віталієм Крупіним. Вони ознайомили викладачів з діяльністю установи та окреслили можливі напрями співпраці. Досить цікавою і плідною була зустріч з науковим співробітником Інституту аграрної та харчової економіки – Національного науково-дослідного інституту (IAFE-NRI) Мирославою Терещук, яка розповіла про основні напрями роботи інституту, наукові видання установи та можливості публікацій в них.

     Координатор програми, наукові консультанти дали високу оцінку проведеній роботі в рамках програми стажування, висловили зацікавленість у продовженні співпраці з викладачами НУБіП України щодо обміну практичним та науковим досвідом.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook