Факультет тваринництва та водних біоресурсів – на шляху до лідерства у працевлаштуванні випускників

17 квітня 2018 року

       Успіх роботи факультету тваринництва та водних біоресурсів є результатом особистої відповідальності кожного навчально-педагогічного працівника за майбутнє студенської громади. На запрошення завідувача кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Юрія Засухи організовано зустріч директора «Зернопродукт МХП» Володимира Онуки зі студентами факультету.

     «Зернопродукт МХП» входить до складу одного з найбільших агрохолдингів «Миронівський хлібопродукт» (МХП), який був заснований у 1998 році, об'єднує понад 26 підприємств на території України та є найбільшою українською компанією з виробництва зерна, розведення птиці, великої рогатої худоби, свиней. Високотехнологічне індустріальне виробництво курятини дозволяє бути експортним лідером та насичувати понад 67% внутрішнього ринку курятини України під такими торговими марками як преміальний бренд «Наша Ряба», ТМ «Легко!», «ТМ Фуа Гра», ТМ «Бащинский», ТМ «Qualiko», ТМ «Ukrainian Chicken» та ряд інших.

    Володимир Онука є успішним випускником факультету, здобувши наукову ступінь кандидата сільськогосподарських наук, працював понад 2 роки на посаді асистента кафедри годівлі сільськогосподарських тварин та технології тварин ім. П.Д. Пшеничного. Здобуті у стінах альма-матер компетенції дозволили організувати фермерське тваринницьке господарство.

     Під час зустрічі гість поділився особистим досвідом успіху та міжнародного визнання, а також розкрив технологічні аспекти виробництва продукції тваринництва у сучасних умовах трансформації внутрішнього ринку на шляху до євроінтеграції. Лектор закликав молоде покоління після закінчення навчання працювати в Україні на благо та розвиток Вітчизни, відкривши шляхи самореалізації професійних компетентностей студентів у виробничих підрозділах МХП.

     Для мотивації студентів Володимиром Онукою було реалізовано ще одну зустріч із студентами під назвою «Почни роботу в МХП», у рамках якої студенти мають можливість ознайомитися з умовами роботи за системою: екскурсія, практика, стажування. При цьому, студент буде отримувати заробітну плату під час практики та стажування на рівні працівників підприємств.

     Дану зустріч було проведено за участю заступника директора напряму тваринництва МХП Руслана Казимова, експерта департаменту управління персоналом Марини Григор'євої, а також фахівця з пошуку персоналу та роботи з вищими навчальними закладами Кристини Григоренко.
     Під час зустрічі гості розповіли про особисту реалізацію в МХП, умови роботи, фаховий ріст, заробітну плату та мотивування персоналу до роботи на результат кожного технологічного підрозділу та всього агрохолдингу.

     У сучасних умовах розвитку тваринництва в Україні бракує кваліфікованих спеціалістів, виховання яких можливе лише за умови надання якісних та сучасних наукових послуг. На факультеті тваринництва та водних біоресурсів реалізовуються у комплексі покращення матеріально-технічної бази з практичним навчанням в умовах виробництва та зміщенням полюсу уваги у бік студента – найдорожчого зерна, яке плекають науково-педагогічні працівники для розквіту вітчизняного потенціалу як незалежного, сильного, наукового та самобутного в умовах глобалізації світового простору.

     Представники Миронівського хлібопродукту залишили контакти для усіх бажаючих студентів та випускників пройти екскурсію або стажування на базі існуючих по всій території підприємств України з можливістю майбутнього працевлаштування.
               Григоренко Кристина Владиславівна: 
               Тел.: 050 448 79 25
               Ел. пошта: [email protected]

     Дуже приємно, що результатом функціонування факультету тваринництва та водних біоресурсів є можливість наших випускників через роки завершення навчання повертатися до альма-матері у якості меценатів.

Наталія Грищенко, 
доцент кафедри технологій 
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook