Безкоштовна участь у спеціалізованих міжнародних виставках для студентів нашого вишу стає реальною

23 листопада 2017 року

   16 листопада благодійний Фонд Бориса Колеснікова дав старт освітньому проекту «Агро 2018». Урочисте відкриття відбулося в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а до конкурсу приєдналися всі провідні аграрні заклади вищої освіти країни.
     Проект дає можливість студентам, які навчаються за аграрними спеціальностями презентувати власні проекти представникам галузі і отримати експертну оцінку.

     Зареєструватись для участі студенти мають змогу на сайті проекту за електронною адресою http://kolesnikovfund.org/ до 8 грудня, для чого на великому банері необхідно вибрати проект «Агро 2018», натиснути на нього і таким чином перейти на форму реєстрації або за посиланням: http://kolesnikovfund.org/ru/agro-2018 після чого коректно заповнити форму реєстрації.

     Після цього на електронну адресу учасника надійдуть умови відбору претендентів. Нагадуємо, що конкурс «Агро 2018» пройде в два етапи - написання конкурсантами мотиваційного есе (в листопаді) і презентації власного проекту (в грудні). Взяти участь в ньому можуть студенти денної форми навчання. 
     Згідно мотиваційних есе учасників буде відібрано 60 фіналістів, яких буде запрошено на фінал проекту, який відбудеться в Києві в грудні 2017 року. На фінальному етапі учасники мають представити експертному журі (провідним фахівцям галузі) свої проекти та ідеї в аграрній сфері.

     Тридцять переможців конкурсу «Агро 2018» відвідають міжнародну виставку машин, послуг, продукції для сільського господарства та тваринництва «Fieragricola 2018» в Італії. Поїздки для переможців буде організовано Фондом Бориса Колеснікова на початку лютого 2018 року. Всі грошові витрати пов’язані з поїздкою переможців конкурсів покриває Фонд Бориса Колеснікова.

     Інформуємо також про те, що Фонд започаткував й інші проекти, які можуть бути цікавими для студентів нашого вишу, а саме:

  • «Програміст-2018» – проект направлений на підтримку талановитих студентів спеціальностей, пов'язаних з інформаційними технологіями, покликаний мотивувати та заохочувати їх до розвитку галузі, 30 переможців якого відвідають у травні 2018 міжнародну виставку Japan IT Week у Токіо (Японія);
  • «Харчові технології 2018» – проект направлений на підтримку талановитих студентів спеціальностей, пов'язаних з харчовими технологіями,30 переможців якого відвідають Міжнародну виставку “ISM 2018” в Німеччині в січні 2018 року.

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook