Ремонти у гуртожитках та економія ресурсів – вимагають рішучих кроків

29 липня 2016 року

 29 липня 2016 року. По обіді відбулася робоча нарада керівництва університету з деканами факультетів і директорами ННІ та комендантами гуртожитків. Такий запрошений до участі склад мав відповісти на питання: чому у гуртожитках на сьогоднішній момент немає суттєвих зрушень по ремонтних роботах, підготовці кімнат для нового поповнення. 

 
Комісія, яка знайомилася з станом справ напередодні наради, за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка поставила питання жорстко: керівники факультетів та інститутів, коменданти студентських помешкань мають до кінця дня підготувати конкретний план усунення недоліків і подати його до 18 години особисто першому проректору Ігорю Ібатулліну. Він має містити інформацію про об’єкти, які мають бути відремонтовані, відповідальних осіб, строки проведення робіт, необхідні для цього ресурси за трьома напрямками - що буде робитися власними силами, де потрібна допомога загальноуніверситетських служб і ті, до яких треба залучити підрядні організації. Як зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, особливий акцент – на кімнати для першокурсників. І якщо капітальний ремонт - сьогодні справа непідйомна, то слід навести лад з санітарним станом. 
 
 
У разі невиконання цього доручення керівники підрозділів доповідатимуть особисто на найближчому засіданні ректорату в понеділок.
 
 
Другим питанням стояло не менш злободенне – економія енергоресурсів і води. Без ощадливого споживання університет за нинішніх тарифів сплатити за них не зможе! Тож завідуючі кафедрами і керівники служб мають ознайомитися з розпорядженням про економію під розпис з тим, щоб кожен член їхніх колективів розумів особисту відповідальність за енерго- і водоспоживання. Наступного тижня після детального аналізу будуть підбиті підсумки та зроблені відповідні висновки - аж до найжорсткіших заходів!
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook