НУБіП України пропонує вступникам 2021 року 50 освітніх програм підготовки бакалаврів, 62 освітньо-професійні та 7 освітньо-наукових програм підготовки магістрів!

9 липня 2021 року

 

 

На сьогодні наш Університет здійснює підготовку фахівців першого бакалаврського рівня вищої освіти за 50 освітньо-професійними програмами з 22 галузей знань та другого магістерського рівня за 62 освітньо-професійними і 7 освітньо-науковими програмами з 20 галузей знань. Навчання за будь-якою із освітніх програм наш університет пропонує і вступникам 2021 року!

     Нагадаємо, що на сьогодні кожен вступник до закладу вищої освіти, у тому числі і до нашого університету, вступає, а потім здобуває вищу освіту за освітньою програмою. А освітньо-професійна чи освітньо-наукова програма – це єдиний комплекс освітніх компонентів, а саме: навчальних дисциплін, індивідуальних завдань, практик, контрольних заходів тощо, спрямованих на досягнення здобувачем вищої освіти передбачених такою програмою результатів навчання, що дає право на отримання визначеної освітньої або освітньої та професійної кваліфікації.

     Тому, у рамках підготовки до нового 2020-2021 навчального року, для можливості ознайомлення вступників до Університету 2021 року з освітніми програмами підготовки бакалаврів та магістрів, на виконання доручення ректора Станіслава Ніколаєнка та проректора з навчально-педагогічної роботи Василя Шинкарука співробітниками навчального Віктором Шевчуком, Оксаною ЗазимкоОленою Колесніковою та навчально-методичного відділів Ларисою Кліх за участі деканів факультетів і директорів навчально-наукових інститутів: Баль-Прилипко Л.В., Братішко В.В., Глазунова О.Г., Діброва А.Д., Євсюков Т.О., Каплун В.В., Ковальова О.В., Коломієць Ю.В., Кононенко Р.В., Лакида П.І., Остапчук А.Д., Ружило З.В., Савицька І.М., Тонха О.Л., Цвіліховський М.І., Яра О.С. та їх заступників сформовано та розміщено на офіційній веб-сторінці університету:
  • «Каталоги освітніх програм підготовки бакалаврів у 2020-2021 н.р.» https://nubip.edu.ua/node/46601 у 3-х томах, кожен з яких містить: 1 том – 495 аркушів, 2 том – 459 аркушів та 3 том – 384 аркуші.
          
 
  • «Каталоги освітніх програм підготовки магістрів у 2021-2022 н.р.» https://nubip.edu.ua/node/46601 у 3-х томах, кожен з яких містить: 1 том – 460 аркушів, 2 том – 573 аркуші та 3 том – 565 аркушів.
          
  З повним текстом усіх освітніх програм у Каталогах можна ознайомитися на офіційній вебсторінці університету (https://nubip.edu.ua/) у розділі «Освітня діяльність», рубриці «Освітні програми», 2021-2022 навчальний рік: https://nubip.edu.ua/node/46601
 
Оксана Зазимко, Олена Колеснікова,
заступники начальника навчального відділу,
Лариса Кліх,

завідувач навчально-методичним відділом 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook